Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 19:47 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Zapomniałam napisać, że do kosztów transportu mogę się dorzucić. Mogę przelać na konto Kamari, lub ścigać Szalonego Kota na FB :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lip 26, 2011 19:47 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

joluka pisze:no właśnie - problemem nie do końca jest trasa, tylko data... czy mamy pewność, że do weekendu Maksio będzie już po testach?

na czyje konto robimy zrzutkę na podróż?

Na podróz Wrocław-Warszawa, czy Warszawa -Siedlce,bo Szalony Kot bedzie jechała az do Konina.Ja bym Jej na konto wysłała,bo to szmat drogi jest.Pieniazki na bilety i jakies tam jedzonko mysle wysłac od razu dla Szalonego Kota, bo to Ona bedzie odbierała Maksia z Warszawy lub Konina i wiozła do Siedlec...Musi bilety kupic ONA.
Kiedy Saszka do mnie jechał...Był zabrany do weta ze schronu ,przetestowany i wsadzony w transport z wpisem do ksiazeczki i umowa adopcyjna.Na DT..jak plus do mnie, jak minus do Marysi,zreszta to mozna internetowo dograć.Ja lece , dumajcie co zrobić...Ja juz siadam po wczorajszym :(

TESTY SĄ I MAJA BYC ZROBIONE WE WROCŁAWIU.Od tego zależy gdzie pojedzie Maksio.U nas w niedziele wet nie pracuje...i robi tylko paskowe Elisa
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 19:52 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
joluka pisze:no właśnie - problemem nie do końca jest trasa, tylko data... czy mamy pewność, że do weekendu Maksio będzie już po testach?

na czyje konto robimy zrzutkę na podróż?

Na podróz Wrocław-Warszawa, czy Warszawa -Siedlce,bo Szalony Kot bedzie jechała az do Konina.Ja bym Jej na konto wysłała,bo to szmat drogi jest.Pieniazki na bilety i jakies tam jedzonko mysle wysłac od razu dla Szalonego Kota, bo to Ona bedzie odbierała Maksia z Warszawy lub Konina i wiozła do Siedlec...Musi bilety kupic ONA.
Kiedy Saszka do mnie jechał...Był zabrany do weta ze schronu ,przetestowany i wsadzony w transport z wpisem do ksiazeczki i umowa adopcyjna.Na DT..jak plus do mnie, jak minus do Marysi,zreszta to mozna internetowo dograć.Ja lece , dumajcie co zrobić...Ja juz siadam po wczorajszym :(

TESTY SĄ I MAJA BYC ZROBIONE WE WROCŁAWIU.Od tego zależy gdzie pojedzie Maksio.U nas w niedziele wet nie pracuje...i robi tylko paskowe Elisa

Bożenko, na testy w niedzielę mogę się umówić z Pasiakiem, bardzo często jestem u niego poza godzinami. A prowadziłby go i tak Majchrzak - jak wszystkie moje problemowe.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 20:00 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Marysiu, "jak wszystkie NASZE koty"-moja cała bandę DR.Krzysztof prowadzi :)
Ale ja nie wiem co za problem jest...na testy powinna pojechac osoba jaka Maksio zna w miarę i lubi.Tam wpisza jakie wyniki(bo statystyki prowadza)i do pociagu....Ale zrobicie jak chcecie, ja nie jestem mobilna, wiec jesli chcesz Marysiu jeździc z nim wieczorem po wetach to ja nie ma nic przeciw...
Ostatnio edytowano Wto lip 26, 2011 20:47 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 20:11 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Testy są u sunicrama muszę się go zapyta czy będzie miał a tym tygodni czas aby podejść do schronu i poprosić żeby mu zrobili. Testu raczej nie powinno się wieść ze sobą bo musi być przechowywany w lodówce i z godzinę dwie przed testem wyciągnięty (nie znam się za bardzo ale tak mi się wydaje że po kilku godzinach jazdy może coś tam w nim się spsuć)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 26, 2011 21:11 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Testy są u sunicrama muszę się go zapyta czy będzie miał a tym tygodni czas aby podejść do schronu i poprosić żeby mu zrobili. Testu raczej nie powinno się wieść ze sobą bo musi być przechowywany w lodówce i z godzinę dwie przed testem wyciągnięty (nie znam się za bardzo ale tak mi się wydaje że po kilku godzinach jazdy może coś tam w nim się spsuć)

Tak, testy u Marcina. Testy nie mogą być w temp. powyżej 30st. więc wszystko zależy od pogody i temperatury.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 27, 2011 9:14 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Szalony Kot zgodziła sie przejać Maksa w niedziele w Warszawie ,chyba,ze Wam wygodniej dowieźc go do Konina i tam Jej Maksa przekazać..Prosze się namyślić co robicie, bo ja musze ustalic z dziewczyna czy wiezie Maksa , czy nie i jak to wszystko ma wygladać...Marysiu będziemy w kontakcie...ja na razie musze wyjsc z neta...W nocy odeszła moje niewidoma kotka...przerasta mnie to od poniedziałku wszystko :( Prosze do jutra o odpowiedź o ile to możliwe...jutro jest czwartek...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 27, 2011 12:06 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

To wszystko zalezy od tego czy sunicram da radę do niedzieli i czy znajdziemy transport Wrocław-Konin Lub Wroc-Waw
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lip 27, 2011 15:03 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Dziewczyny - na razie z poszukiwań transportu nie mam żadnego pozytywnego odzewu... :( Ani na dogo, ani na miau....

Ale oczywiście nadal szukam i nie zamierzam się poddawać!!!!

No i czekam z niecierpliwością na wieści odnośnie testów :ok: :ok: :ok: - rozumiem, że czekamy na wiadomość od Sunicrama?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lip 27, 2011 15:48 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Si :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 27, 2011 17:01 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

:ok: za testy!!!!!!!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lip 27, 2011 18:54 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Mam potwierdzenie transportu!!! Wrocław-Warszawa pod koniec tego tygodnia lub na początku następnego. Pomoże nam p. Marek z Dogomanii - dziękujemy! :1luvu:

Mam nr telefonu do p. Marka - komu przekazać ten kontakt, żeby mógł się już bezpośrednio umawiać na konkrety we Wrocławiu (data, godzina, miejsce odbioru itp.)? Mam nadzieję, że niezależnie od terminu wykonania testów będziemy mogli w temacie transportu liczyć na pomoc p. Marka w przewiezieniu Maksia :ok: :ok: :ok: .

joluka

Post » Śro lip 27, 2011 19:38 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

to dobra wiadomość, tylko jeśli w niedziele go Szalony Kot nie dowiezie później trzeba kogoś innego szukać bo Szalony Kot wyjeżdża...
Kiedy testy robicie?dzisiaj?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 27, 2011 19:44 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Mam taką propozycję - jeżeli Maks ma przyjechać do Siedlec (nie było jednoznacznej odpowiedzi, więc w sumie nie wiem na pewno :oops: ), no więc zakładajac, że jedzie do Siedlec i jest transport do Warszawy, to wstrzymują nas tylko testy, z którymi może byc problem.
Mam gdzie odizolować Maksa nawet na dwa-trzy dni (dom bez zwierzaków), mogę więc spokojnie zrobic mu testy na miejscu - bez wożenia testów z Wrocławia. Nasi weci też potrafią zrobić testy, ale nie trzeba tyle na nie czekać :ok:

Troszkę już jestem zmęczona przeciwnościami losu w wyciaganiu Maksa ze schronu. Jeżeli nie chcecie, żeby jechał do nas, to napiszcie wprost. Jeżeli chcecie - to po prostu to zróbmy, przewieźmy go.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lip 27, 2011 20:21 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Mario! :1luvu:
Ja w razie czego zapłacę za testy w Siedlcach. Tylko muszę wiedzieć, kto z Wrocławia ustali z p. Markiem szczegóły odbioru Maksencjusza. Pora działać, bo Maksio może nasze dyskusje przepłacić życiem... :(

joluka

[poprzednia][następna]