Kielce-Ama, kotka z worka. Znalazła domek !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 10:15 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

W łazience mam rudo-białego gnojka. Poza tym dwupokojowe mieszkanie, dwa koty z białaczka i cztery psy. Nie mam zupełnie gdzie jej zabrać :cry:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro lip 27, 2011 10:16 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Ja też mam 2 pokoje i gromadkę :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 27, 2011 11:03 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Alyaa pisze:Jak ze szczepieniami?
I czy jest nadal dzikawa czy się oswoiła?

Kiteczka się oswoiła, jest mrucząca i bardzo kontaktowa. Szczepień na razie nie było bo trzeba powtórzyć odrobaczenie a dopiero co szwy po sterylce były ściągane.

Jest dt na kilka dni-bardzo awaryjny. Może zdarzy się cud i znajdzie się domek stały :ok:
Wieczorem wstawie nowe zdjęcia :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro lip 27, 2011 11:21 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

fiona.22 pisze:
Alyaa pisze:Jak ze szczepieniami?
I czy jest nadal dzikawa czy się oswoiła?

Kiteczka się oswoiła, jest mrucząca i bardzo kontaktowa. Szczepień na razie nie było bo trzeba powtórzyć odrobaczenie a dopiero co szwy po sterylce były ściągane.

Jest dt na kilka dni-bardzo awaryjny. Może zdarzy się cud i znajdzie się domek stały :ok:
Wieczorem wstawie nowe zdjęcia :mrgreen:

kamień z serca mi spadł........

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Śro lip 27, 2011 11:22 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Cuda jednak się zdarzają :1luvu:
Mam tylko nadzieję, że z domkiem też się uda :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro lip 27, 2011 11:24 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 27, 2011 11:30 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Oby się udało znaleźć domek :ok: :ok: :ok:

Ale pytań ciąg dalszy ;) Jak sie dogaduje z innymi kotami? I czy po odrobaczaniu znalazło się jakieś życie wewnętrzne?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro lip 27, 2011 12:01 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Na razie kicia siedzi sama w lecznicy. ale była przyniesiona z dwoma innymi kotami więc najprawdopodobniej, żyła w stadzie. Po odrobaczeniu nie wiem czy coś wyszło ale dzisiaj dopytam :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro lip 27, 2011 18:00 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Kitka wylazła z koszyka i zakwaterowała się za łóżkiem. Jak się ja przytula i głaszcze to mruczy i barankuje ale nie ma sensu jej chyba wyciągać na siłę. Zdjęcia zrobimy na spokojnie. No chyba, że jeszcze się namyśli i wyjdzie pozwiedzać :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lip 28, 2011 9:30 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

kiteczka wczoraj wkleiła się w swoja tymczasowa opiekunka i przytulała się na kolankach :mrgreen:
Jest troszkę spanikowana w nowym miejscu ale nie ma tragedii. Nie ma problemu z jedzeniem czyli nie jest bardzo mocno zestresowana.
Myśle, że będzie potrzebowała kilku dni na aklimatyzacje, co nie zmienia faktu, że nie zdołała ukryć swoich głęboko drzemiących potencjałów :mrgreen:
Kitunia jest przekochana wystarczy wystarczy wyciągnąć w jej stronę rękę i od razu zaczyna się sama do niej przytulać i bodzie swoja główką.
Boi się transporterów, koszyków itp ale nie ma się co dziwić po takich traumatycznych przeżyciach jakie miała.
Okazało się, że nie ma zębów-ma z przodu tylko jednego kiełka :(
Nowe zdjęcia zrobimy na spokojnie jak kiteczka nam się rozkręci :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lip 28, 2011 9:34 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Jakieś imię dla kici by się przydało... 8)

Alyaa

Post » Śro sie 10, 2011 15:15 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Kotka z worka nieco się rozkręciła. Jest bardzo grzeczna i spokojna. Idealnie nadaje się jako towarzyszka dla innego kota, jest bardzo łagodna i nie awanturuje się.
Kicia wygląda jakby ciągle się uśmiechała ponieważ ma wybite kiełki. Został jej tylko jeden dolny kieł.
Bardzo potrzebny jest domek dla koteczki ponieważ w dt może zostać tylko do końca miesiąca. Dłużej nie ma możliwości ponieważ domek się przeprowadza.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro sie 10, 2011 15:52 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Miałam dziś zapytanie o kitkę z lubelskiego :ok: Mam wysłać zdjęcia. Trzymajcie kciuki..
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro sie 10, 2011 20:51 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

Niteczka 1 pisze:Miałam dziś zapytanie o kitkę z lubelskiego :ok: Mam wysłać zdjęcia. Trzymajcie kciuki..

Już trzymam i nie puszczam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw sie 11, 2011 8:06 Re: Kielce-ciężarna kotka z worka. Potrzebny dt na wczoraj !

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

[poprzednia][następna]