Bulwa... przejechała całą Polskę ! Już na swoim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 9:19 Re: Bulwa... potrzebna osoba do wizyty p.a. pod Rzeszowem !

Piękna kotka! :1luvu: Dlaczego tak trudno o wizyty przedadopcyjne na Podkarpaciu? :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lip 05, 2011 10:17 Re: Bulwa... potrzebna osoba do wizyty p.a. pod Rzeszowem !

ewar pisze:Piękna kotka! :1luvu: Dlaczego tak trudno o wizyty przedadopcyjne na Podkarpaciu? :cry:

No już się pytaliśmy na wątkach rzeszowskich, ale a) dziewczyny tam są bardzo obciążone bieżącymi sprawami oraz b) raczej nie polecają wsi bo tego co zrozumiałem nie mają najlepszego zdania o warunkach w jakich zwierzaki się tam trzyma. W każdym razie nie było chętnych :(

Adam
aburacze

Post » Wto lip 05, 2011 11:03 Re: Bulwa... potrzebna osoba do wizyty p.a. pod Rzeszowem !

aburacze pisze:b) raczej nie polecają wsi bo tego co zrozumiałem nie mają najlepszego zdania o warunkach w jakich zwierzaki się tam trzyma.

Ale nie należy też od razu skreślać wszystkich ;)
Z tego co Asia pisała, wiem że na pewno jeden kucyk został wyrwany ze złych rąk i jest to 22-letnia klaczunia. Wszystkie 3 mają u niej dożywocie :) Są tam praktycznie same staruszki, sunia ON po wylewie. I zwierzyniec jest zadbany, ma jedzenie i opiekę weta :) Dodatkowo polecają ją osoby z Dogo ;) Mam też nadzieję, że to ja będę wiozła Bulwę, więc pewnie zobaczę warunki na żywo :D :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto lip 05, 2011 11:06 Re: Bulwa... potrzebna osoba do wizyty p.a. pod Rzeszowem !

kinia098 pisze:Ale nie należy też od razu skreślać wszystkich ;)

Ależ oczywiście! Z tego co piszesz to będzie dobry dom dla Bulwy. Ale będziesz miała niezłą wycieczkę ;)

BTW, czy nowy dom zajmie się leczeniem oka Bulwy? Bo pewnie dałoby się coś z tym zrobić, nie?

Adam
aburacze

Post » Wto lip 05, 2011 11:17 Re: Bulwa... potrzebna osoba do wizyty p.a. pod Rzeszowem !

aburacze pisze:
kinia098 pisze:Ale nie należy też od razu skreślać wszystkich ;)

Ależ oczywiście! Z tego co piszesz to będzie dobry dom dla Bulwy. Ale będziesz miała niezłą wycieczkę ;)

BTW, czy nowy dom zajmie się leczeniem oka Bulwy? Bo pewnie dałoby się coś z tym zrobić, nie?

Adam

Najbardziej to się boję niespodzianki w podróży :roll: W samochodzie to jeszcze byśmy się gdzieś zatrzymali, wyczyścili. Ale jeśli pojadę pociągiem.. :conf: 8O

Właśnie ! Zapomniałam napisać !
Domek zajmie się leczeniem, ponoć jest tam dobry wet. Ale myślałam, żeby jednak wspomóc Asię finansowo.. bo podejrzewam, że Bulwa ma też świerzba w uszach no i to dziwne gulgotanie :/ Pisałam nawet w ogłoszeniu, że pomogę sfinansować leczenie oczka, więc.. pomożecie ? :kotek:
Obrazek

kinia098

Post » Pon lip 11, 2011 16:28 Re: Bulwa... czeka ją podróż do Rzeszowa :)

Gdyby ktoś widział ofertę transportu na Rzeszów, to będę wdzięczna za info :D

Albo ew. Kraków-Rzeszów ! To nawet chyba lepiej. Na Kraków mam transport ! A z Krk to już bliżej do Rzeszowa :D Znacie może kogoś, kto jeździ na tej trasie ?
Obrazek

kinia098

Post » Wto lip 12, 2011 21:23 Re: Bulwa... czeka ją podróż do Rzeszowa :)

kinia098 pisze:Gdyby ktoś widział ofertę transportu na Rzeszów, to będę wdzięczna za info :D

Albo ew. Kraków-Rzeszów ! To nawet chyba lepiej. Na Kraków mam transport ! A z Krk to już bliżej do Rzeszowa :D Znacie może kogoś, kto jeździ na tej trasie ?

Na Kraków to i ja bym miała dla ciebie, tzn. dla Bulwy transport.
Jak byś wiedziała coś o transporcie na Warszawę dla naszej maleńkiej Milki.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lip 12, 2011 23:24 Re: Bulwa... czeka ją podróż do Rzeszowa :)

Dyktatura pisze:
kinia098 pisze:Gdyby ktoś widział ofertę transportu na Rzeszów, to będę wdzięczna za info :D

Na Kraków to i ja bym miała dla ciebie, tzn. dla Bulwy transport.
Jak byś wiedziała coś o transporcie na Warszawę dla naszej maleńkiej Milki.

Wiem, dlatego już napisałam, że szukam ew. z Krakowa do Rzeszowa :mrgreen:
Będę może miała ok.1-2 sierpnia na Łódź. Tylko nie wiem, czy dziewczyna się zabierze.. Zapytam, mam nadzieję, że nie zapomnę :) :ok: :ok: jak coś to przypominajka na gg :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Nie lip 17, 2011 16:04 Re: Bulwa... szukamy transportu Kraków-Rzeszów !

przypominamy się :!:
Obrazek

kinia098

Post » Wto lip 19, 2011 20:51 Re: Bulwa... szukamy transportu Kraków-Rzeszów !

Bulwek już u mnie ;)
Proszę, trzymajcie bardzo bardzo bardzo mocno kciuki :!:
Obrazek

kinia098

Post » Wto lip 19, 2011 21:37 Re: Bulwa... szukamy transportu Kraków-Rzeszów !

Trzymamy :ok:

Ale Bulwek bezpieczny już, tak?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lip 20, 2011 15:13 Re: Bulwa... szukamy transportu Kraków-Rzeszów !

morelowa pisze:Trzymamy :ok:

Ale Bulwek bezpieczny już, tak?

Tak, już jest u mnie ;) po odrobaczeniu i odpchleniu, a także czyszczeniu uszek. Świerzba chyba jednak nie ma :kotek: Tylko to gulgotanie, brr..
Planuję wrzucić na razie chociaż 100zł domkowi do książeczki zdrowia. Może jest ktoś chętny zrzucić się na tą stówkę ? :oops:
Obrazek

kinia098

Post » Śro lip 27, 2011 0:17 Re: Bulwa... szukamy transportu Kraków-Rzeszów !

No i Bulwa już w domku :) :!: Najpierw my zawieźliśmy ją do Koszalina, a potem przetransportowała ją do Krakowa Gosia :1luvu: Z Krakowa odebrała ją już nowa Pani, która przyjechała specjalnie po niunię aż zza Rzeszowa :1luvu: Dlatego dałam nowemu domkowi 100zł, żeby chociaż trochę pomóc. Bulwa była miziana i głaskana w pociągu non stop! i być może dzięki niej, jakaś biedulka znajdzie dom :D Bo pewna Pani powiedziała, że właśnie takiego kota chce, a więc Gosia powiedziała, aby wybrała się do schroniska, na co Pani odpowiedziała " i tak właśnie zrobię ! " :kotek: Śmiałyśmy się, że będziemy jeździć pociągami i wydawać koty :ryk: Bulweczka na razie nie pójdzie do weta, dopiero poznaje dom. A właścicielka jest nią zachwycona :) :dance: :dance2:

Dziękuję baaardzo wszystkim za pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu: Za kibicowanie, podnoszenie, zainteresowanie się Bulwinką :1luvu: W końcu została pokochana :!: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Gdyby ktoś chciał wesprzeć domek Bulwy- będę bardzo wdzięczna :oops: To jednak pewnie będą koszty :roll: :oops:
Obrazek

kinia098

Post » Śro lip 27, 2011 0:40 Re: Bulwa... przejechała całą Polskę ! Już na swoim :)

Aż wstyd, że tak długo nie zaglądałam... ale dziś zaglądam i gratuluję Ci, Kiniu, doprowadzenia sprawy Bulwy do końca. Aż do zawiezienia do najlepszego domku :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]