Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Piękna kotka!Dlaczego tak trudno o wizyty przedadopcyjne na Podkarpaciu?
aburacze pisze:b) raczej nie polecają wsi bo tego co zrozumiałem nie mają najlepszego zdania o warunkach w jakich zwierzaki się tam trzyma.
kinia098 pisze:Ale nie należy też od razu skreślać wszystkich![]()
aburacze pisze:kinia098 pisze:Ale nie należy też od razu skreślać wszystkich![]()
Ależ oczywiście! Z tego co piszesz to będzie dobry dom dla Bulwy. Ale będziesz miała niezłą wycieczkę
BTW, czy nowy dom zajmie się leczeniem oka Bulwy? Bo pewnie dałoby się coś z tym zrobić, nie?
Adam
kinia098 pisze:Gdyby ktoś widział ofertę transportu na Rzeszów, to będę wdzięczna za info
Albo ew. Kraków-Rzeszów ! To nawet chyba lepiej. Na Kraków mam transport ! A z Krk to już bliżej do RzeszowaZnacie może kogoś, kto jeździ na tej trasie ?
Dyktatura pisze:kinia098 pisze:Gdyby ktoś widział ofertę transportu na Rzeszów, to będę wdzięczna za info
Albo ew. Kraków-Rzeszów ! To nawet chyba lepiej. Na Kraków mam transport ! A z Krk to już bliżej do RzeszowaZnacie może kogoś, kto jeździ na tej trasie ?
Na Kraków to i ja bym miała dla ciebie, tzn. dla Bulwy transport.
Jak byś wiedziała coś o transporcie na Warszawę dla naszej maleńkiej Milki.
morelowa pisze:Trzymamy![]()
Ale Bulwek bezpieczny już, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości