KONIECzamów kosmetyki Avon dla Hospicjum Agn nowy termin

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 19:19 KONIECzamów kosmetyki Avon dla Hospicjum Agn nowy termin

Obrazek
Czas na czerwień! Po sukcesach zapachów Little Black Dress i Little White Dress kolej na symbol czystej kobiecości - Little Red Dress. Zmysłowy zapach został stworzony przez perfumeryjnego geniusza Antoine Lie. Ten dyplomowany chemik ukończył prestiżową szkołę perfumeryjną w Roure i pewnym krokiem wszedł do światowej elity perfumerii. Pracuje tylko dla najlepszych, obecnie dla giganta w dziedzinie produkcji zapachów - Givoudan (Givoudan stworzył m.in. Little Black Dress). Jak doszlo do powstania Little Red Dress? Czerwone owoce i uwodzicielskie orientalne nuty są podstawą tego zapachu, zgodną ze światowymi tendencjami na światowym rynku perfumeryjnym. Little Red Dress to zapach pełen elegancji o ciekawej orientalnej kompozycji. Kremowy, zmysłowy i tajemniczy. Zapach ewoluuje od akordu drewna, które staje się bazą dla całej reszty.
Nuta głowy: malina, śliwka, owoce cytrusowe.
Nuta serca: róża, jaśmin, konwalia.
Nuta głębi: drewno sandałowe, bursztyn, piżmo.
Pojemność : 50 ml.

cena wody 45 złotych
Obrazek
tusz super shock max
Innowacyjna spiralna szczoteczka ze specjalnie wyprofilowanymi zygzakowatymi kanalikami nakłada na rzęsy maksymalną ilośc tuszu
zaawansowana pogrubiająca formuła z powiększającymi włóknami i proteinami otacza każdą rzęsę, nadając jej maksymalną objętość bez obciążania

cena tuszu 19 złotych
tych fantów nie mam - ale moja przyjaciółka Gosia może je dla każdego zamówić, z każdego zamówienia jej opust zostanie przekazany dla Hospicjum Agn ( najmniejszy opust na wode to ok. 12 złotych, na tusz ok. 5 złotych, wszystko zależy oond wysokości zamówienia) można też zamawiać inne kosmetyki, opust konsultancki również zostanie przekazany dla Agn. Zamawiamy do czwartku do godziny 22 - zamówione kosmetyki dotrą do mnie ok.20 sierpnia sierpnia , wpłacamy na moje konto, rozliczam koszt wysyłki i ustaloną kwotę upustu po czym upust przekazuję Agn, a goła należność za kosmetyk idzie do Gośki, szczegółowe rozliczenie umieszczę w drugim poście, koszt wysyłki 5.20 list polecony w bezpiecznej kopercie, na życzenie priorytet 6,20
Zapraszam do składania zamówień
Ostatnio edytowano Czw sie 11, 2011 20:42 przez PearlRain, łącznie edytowano 4 razy

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon lip 25, 2011 19:19 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

tu będzie lista zamawiających i rozliczenie :ok:
zamówienie poszło do Gośki - kosmetyki u mnie powinny być we wtorek, a w poniedziałek wyślę wszystkim pw z danymi do przelewu :ok:
w pierwszym terminie zamówień :
1. woda Little Red Dress - spoza forum 1 szt. :mrgreen:
2. woda Little Red Dress - Feebee 1 szt. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tusz do rzęs:
1.krynia08 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pozostałe zamówienia:
Feebee :1luvu: :1luvu: :1luvu: - balsamy Planet Spa lawendowy i z oliwą za 37 złotych
krem dla mężczyzn Quadro Fx za 25.90
krem dla mężczyzn za 15.90
mydło waterfall za 7.90

vega013: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dezodorant do stóp lawendowy 2 sztuki

Wpłaty:
krynia08 - 25 złotych - koszt wysyłki 6 złotych (priorytet)
Feebee - 131.80 złotych - koszt wysyłki 9 złotych
vega013 - 31 złotych koszt wysyłki 7 złotych

w drugim terminie zamówień :
Ostatnio edytowano Pon sie 08, 2011 12:26 przez PearlRain, łącznie edytowano 8 razy

PearlRain

Post » Pon lip 25, 2011 19:37 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

popatrzę :mrgreen:
krynia08

Post » Wto lip 26, 2011 16:39 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

zapraszam :ok:

PearlRain

Post » Wto lip 26, 2011 16:50 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Czy można zamówić krem dezodoryzujący do stóp? Kiedyś widziałam taki fajny z lawendą...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lip 26, 2011 16:53 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

vega013 pisze:Czy można zamówić krem dezodoryzujący do stóp? Kiedyś widziałam taki fajny z lawendą...

na liście nie mam kremu ale jest dezodorant do stóp z lawendą za 11.90, może być? :)

PearlRain

Post » Wto lip 26, 2011 18:21 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Po ile jest planet spa balsamy :mrgreen:
krynia08

Post » Wto lip 26, 2011 18:22 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

dwie sztuki wybranych Palnet Spa po 37 złotych :ok:

PearlRain

Post » Wto lip 26, 2011 18:24 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

no to ja myślę do piątku aż, bo cholerka tanio za dwa sztuczynki :oops:
krynia08

Post » Wto lip 26, 2011 18:36 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

A gdzie można zobaczyć te inne kosmetyki? Bo tu wyraźnie jakaś druga lista funkcjonuje, ukryta dla takich szaraków, jak ja. :lol: :wink:
Feebee

Post » Wto lip 26, 2011 18:37 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Feebee pisze:A gdzie można zobaczyć te inne kosmetyki? Bo tu wyraźnie jakaś druga lista funkcjonuje, ukryta dla takich szaraków, jak ja. :lol: :wink:

powiedz co byś chciała ja sprawdzę w katalogu podam cenę i albo zaakceptujesz albo nie :wink:

PearlRain

Post » Wto lip 26, 2011 18:38 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Ale ja nie wiem co ja bym chciała, bo nie mam pojęcia co to za kosmetyki. :) Ale coś bym chciała, jak to jest na hospicjum Agn. :D
Feebee

Post » Wto lip 26, 2011 18:42 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Feebee pisze:Ale ja nie wiem co ja bym chciała, bo nie mam pojęcia co to za kosmetyki. :) Ale coś bym chciała, jak to jest na hospicjum Agn. :D

polecam Ci tą wodę i ewentualnie tusz ? :ok: lub balsamy planet spa z minerałami morza martwego i oliwą z oliwek, na przykład?
nie jestem konsultantką - po prostu dostałam katalog i propozycję zbierania zamówień w zamian za opust konsultancki dla Agn, dla zachęty woda Little Red Dress będzie w sprzedaży dopiero od 13 katalogu :wink:

PearlRain

Post » Wto lip 26, 2011 18:50 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Dobra, chociaż nie mam pojęcia o jakie katalogi chodzi i kiedy będzie 13 :lol: :wink:
Poproszę o wodę i dwie "sztuczynki" balsamów.
A jakie są rodzaje balsamów oprócz tych z oliwą z oliwek?
Feebee

Post » Wto lip 26, 2011 18:54 Re: bazarek na zamówienie dla Hospicjum Agn

Feebee pisze:Dobra, chociaż nie mam pojęcia o jakie katalogi chodzi i kiedy będzie 13 :lol: :wink:
Poproszę o wodę i dwie "sztuczynki" balsamów.
A jakie są rodzaje balsamów oprócz tych z oliwą z oliwek?

pięknie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
balsamy są z :
1. minerały z morza martwego
2. lawenda i jasmin
3. kwiat lotosu
znam lawendowy z minerałami i oliwę - do suchej skóry oliwa i morze martwe - decyzja nalezy do Ciebie :ok:

PearlRain

[następna]