Czas na czerwień! Po sukcesach zapachów Little Black Dress i Little White Dress kolej na symbol czystej kobiecości - Little Red Dress. Zmysłowy zapach został stworzony przez perfumeryjnego geniusza Antoine Lie. Ten dyplomowany chemik ukończył prestiżową szkołę perfumeryjną w Roure i pewnym krokiem wszedł do światowej elity perfumerii. Pracuje tylko dla najlepszych, obecnie dla giganta w dziedzinie produkcji zapachów - Givoudan (Givoudan stworzył m.in. Little Black Dress). Jak doszlo do powstania Little Red Dress? Czerwone owoce i uwodzicielskie orientalne nuty są podstawą tego zapachu, zgodną ze światowymi tendencjami na światowym rynku perfumeryjnym. Little Red Dress to zapach pełen elegancji o ciekawej orientalnej kompozycji. Kremowy, zmysłowy i tajemniczy. Zapach ewoluuje od akordu drewna, które staje się bazą dla całej reszty.
Nuta głowy: malina, śliwka, owoce cytrusowe.
Nuta serca: róża, jaśmin, konwalia.
Nuta głębi: drewno sandałowe, bursztyn, piżmo.
Pojemność : 50 ml.
cena wody 45 złotych

tusz super shock max
Innowacyjna spiralna szczoteczka ze specjalnie wyprofilowanymi zygzakowatymi kanalikami nakłada na rzęsy maksymalną ilośc tuszu
zaawansowana pogrubiająca formuła z powiększającymi włóknami i proteinami otacza każdą rzęsę, nadając jej maksymalną objętość bez obciążania
cena tuszu 19 złotych
tych fantów nie mam - ale moja przyjaciółka Gosia może je dla każdego zamówić, z każdego zamówienia jej opust zostanie przekazany dla Hospicjum Agn ( najmniejszy opust na wode to ok. 12 złotych, na tusz ok. 5 złotych, wszystko zależy oond wysokości zamówienia) można też zamawiać inne kosmetyki, opust konsultancki również zostanie przekazany dla Agn. Zamawiamy do czwartku do godziny 22 - zamówione kosmetyki dotrą do mnie ok.20 sierpnia sierpnia , wpłacamy na moje konto, rozliczam koszt wysyłki i ustaloną kwotę upustu po czym upust przekazuję Agn, a goła należność za kosmetyk idzie do Gośki, szczegółowe rozliczenie umieszczę w drugim poście, koszt wysyłki 5.20 list polecony w bezpiecznej kopercie, na życzenie priorytet 6,20
Zapraszam do składania zamówień