Władziowe i Amelkowe przygody :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 10:32 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Cześć Władzio co tam? Chyba nie pojechaliście na działkę albo morze co? No nie w taka pogodę, nie?
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob lip 23, 2011 14:38 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Jak nic pojechali.
Może u Was pogoda fajna.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 23, 2011 14:40 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Miiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 24, 2011 17:11 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Witamy Zosiu z koteczkami!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 25, 2011 8:10 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

hej hej wszystkim! No niestety byłam poza zasięgiem klawiatury i Internetu. Byłam na obozie z młodzieżą ze Stowaryzsyenia, w którym działam. Oczywiście, że były namioty, oczywiście, że przemokły i oczywiście, że wiało od jeziora. Ale chyba było warto, bo dzieciaki zadowolone. Jakaś namiastka wakacji :)

Ale już jestem w domu stęskiona za moimi mruczkami. Wymiziałam je ogromnie i dałam im pierś z kury... A co tam u Was?

Fasolko Władziu prosił mnie, żebym przekazała, że bardzo się cieszy, że ma nową koleżankę :)
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pon lip 25, 2011 9:34 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Hej hej, to mile spedziliscie czas! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lip 25, 2011 18:12 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Władziu, a jak Twoja Duża jedzie nie wiadomo gdzie i nie wiadomo, po co, to co Ty robisz?
Jak niedawno nie było naszej dużej, to bardzo tęskniłyśmy. Pralcia okropnie to przeżyła.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 26, 2011 7:53 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Fasolko kochana, jak Duża wyjeżdża bez Dużego, to zostajemy sobie w domku i z Dużym dokazujemy :) Duży się lubi z nami bawić. A jak Duzi jadą se gdzieś bez nas, to jedziemy do takiej fajnej cioci niedaleko... tam jest fajnie, a ona nas rozpieszcza. Amelcia ostatnio u niej tak przytyła :twisted: Ale jednak najlepiej jak oni już wrócą i nas tak wymiziają po swojemu. Ja to wtedy jestem taki namolny, że nic beze mnie nie mogą robić. Muszę się nimi wtedy nacieszyć.
No, ale na razie nigdzie się nie wybierają bez nas w najbliższym czasie. A dzisiaj rano miałem świetną zabawę... balansowałem sobie na oparciu krzesła, na którym spała moja leniwa siostra Amelcia i probowałem zrobić porządek na stole... zrzuciłem flakon perfum na podłogę Amelcia się przestraszyła i zeskoczyła z krzesła i ja... no ten... krzesło się przewróciło... Duża nie była zadowolona, coś tam gmnerała pod nosem, że ja to tak zawsze muszę jak oni się do pracy szykują.... No ale ja się pytam po co ta Amelcia zeskakiwała???
Władzio wyperfumowany :)
Obrazek

kokocha

Post » Wto lip 26, 2011 9:22 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: No Władziu Ty masz fantazję :ryk: :ryk: Ja tylko próbowałem dzis Bolka znienacka z szafki zepchnąc, no bo to moja szafka, ale Duża pilnuje :twisted:
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto lip 26, 2011 9:27 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Wladziu, jaka masz pogode? U nas pada.
Kretki Zmartwione
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lip 26, 2011 9:36 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Kreteczki Kochane ja mam dzisiaj pogodę miodzio. Rano Duzi jedli śniadanie na balkonie, to zrobiłem małe oględziny na świeżym powietrzu, a teraz opalam się przez szyby. Amelcia też :) Szkoda, że u Was deszcz...
TygRychu słusznie, niech Bolek sobie znajdzie inne miejsce. W tych sprawach to się z Amelcią jednak dogadujemy :) Ja mam swój hamak a ona śpi na mojej pufie :twisted: prawda, że sprawiedliwie :twisted: ?
Obrazek

kokocha

Post » Wto lip 26, 2011 9:53 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

kokocha pisze:Fasolko kochana, jak Duża wyjeżdża bez Dużego, to zostajemy sobie w domku i z Dużym dokazujemy :) Duży się lubi z nami bawić. A jak Duzi jadą se gdzieś bez nas, to jedziemy do takiej fajnej cioci niedaleko... tam jest fajnie, a ona nas rozpieszcza. Amelcia ostatnio u niej tak przytyła :twisted: Ale jednak najlepiej jak oni już wrócą i nas tak wymiziają po swojemu. Ja to wtedy jestem taki namolny, że nic beze mnie nie mogą robić. Muszę się nimi wtedy nacieszyć.
No, ale na razie nigdzie się nie wybierają bez nas w najbliższym czasie. A dzisiaj rano miałem świetną zabawę... balansowałem sobie na oparciu krzesła, na którym spała moja leniwa siostra Amelcia i probowałem zrobić porządek na stole... zrzuciłem flakon perfum na podłogę Amelcia się przestraszyła i zeskoczyła z krzesła i ja... no ten... krzesło się przewróciło... Duża nie była zadowolona, coś tam gmnerała pod nosem, że ja to tak zawsze muszę jak oni się do pracy szykują.... No ale ja się pytam po co ta Amelcia zeskakiwała???
Władzio wyperfumowany :)

cześć Władziu :piwa:
Ja to ostatnio nawet idę do Dużej spać. Wczoraj przeżyłem szok i Duża też była z tego powodu w szoku- Teo- ten gupi pies- napadł na mnie i mnie ugryzł :placz: ale Duża napisze u nas wieczorem bo ja jak tylko sobie przypomnę to się boję :( A dzisiaj rano chciałem zapolować na prawdziwnego węża (jeszcze mały był) ale nie zdążyłem bo Duża go szczotą zatukła
Rysiek :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto lip 26, 2011 9:57 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Cześć Rysiu!
No właśnie o tym wężu już czytała mi Duża u TygRycha i nadal nie mogę wyjść z podziwu. A Teo to tylko pies, a wiadomo, że psy nie są za mądre... Biedny Rysiu... ale nic Ci nie jest?
Władzio zatroskany
Obrazek

kokocha

Post » Wto lip 26, 2011 10:01 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

szczęśliwie nic mi nie jest :D
ale Duża mowi, że ma dość i, że będzie szukać nowej pracy. Ja tam mam się dobrze tutaj, tylko niech się gupi pies wyprowadzi :evil:
dzięki Władziu za troskę i podziękuj Dużej :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto lip 26, 2011 10:02 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

O Rysiu niedobrze :evil: Nasz Blondyn nas tylko oblizuje, ale my z Bolkiem mieszkaliśmy "na ulicy" to wiemy, że są i takie goopie Duże co takie goopie psy wychowują. No ale nasza tresuje psa, coby kotów nie ruszał, no.
Władzio a ja bym taka Amelkę chciał, bo Bolek trochę drętwy jest, no.

TygRych
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]