Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kokocha pisze:Fasolko kochana, jak Duża wyjeżdża bez Dużego, to zostajemy sobie w domku i z Dużym dokazujemyDuży się lubi z nami bawić. A jak Duzi jadą se gdzieś bez nas, to jedziemy do takiej fajnej cioci niedaleko... tam jest fajnie, a ona nas rozpieszcza. Amelcia ostatnio u niej tak przytyła
Ale jednak najlepiej jak oni już wrócą i nas tak wymiziają po swojemu. Ja to wtedy jestem taki namolny, że nic beze mnie nie mogą robić. Muszę się nimi wtedy nacieszyć.
No, ale na razie nigdzie się nie wybierają bez nas w najbliższym czasie. A dzisiaj rano miałem świetną zabawę... balansowałem sobie na oparciu krzesła, na którym spała moja leniwa siostra Amelcia i probowałem zrobić porządek na stole... zrzuciłem flakon perfum na podłogę Amelcia się przestraszyła i zeskoczyła z krzesła i ja... no ten... krzesło się przewróciło... Duża nie była zadowolona, coś tam gmnerała pod nosem, że ja to tak zawsze muszę jak oni się do pracy szykują.... No ale ja się pytam po co ta Amelcia zeskakiwała???
Władzio wyperfumowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości