Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 17:27 Re: Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

Co z kociakami?

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Pon lip 25, 2011 19:01 Re: Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

Takie kociaki mają niewielkie szanse na przeżycie - bardzo łatwo o zachłystowe zapalenie płuc od wciągniętego do płuc mleka.

Najlepiej, niestety, uśpić.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon lip 25, 2011 20:34 Re: Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

Witam ponownie, niestety 2 pozostałe śliczne maluchy odeszły.....
Serce mi się kraja........., tak walczyły..., były takie słodkie - śliczne, jadły jak szalone, waga powoli szła do góry..... i nagle jeden po drugim z minuty na minutę odchodziły, słabły w oczach, może to chore ale pocieszam się że odeszły najedzone wygłaskane i wycałowane na moich rękach. Biedactwa niczemu nie zawiniły , świata nie zobaczyły, ale jeszcze bardziej by było bolesne jak by odchodziły później... , przez te 4 dni walki o maluszki, nieprzespane noce... pokochałam je strasznie, myślałam że się uda , że stanie się jakiś cud i co ? porażka...
Mimo wszystko, dziękuje za pomoc, za odpowiedzi i za wsparcie, oraz zrozumienie, fajnie jest mieć świadomość że są jeszcze osoby które są życzliwe. Pozdrawiam serdecznie

Malagassa

Od: Nie lip 24, 2011 16:13

Post » Pon lip 25, 2011 21:11 Re: Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

zrobiłaś, co mogłaś.
zostań z nami na forum :)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lip 25, 2011 21:16 Re: Maine Coon kocieta bez podniebienia- proszę o radę

Malagassa pisze:odeszły najedzone wygłaskane i wycałowane na moich rękach.

niech to da Ci siłę.

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

[poprzednia]