KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2011 22:44 Re: forum

Ja uzupelnie jutro grafik i bede wpisywac. Ale poranne dyzury to tragedia 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lip 24, 2011 22:53 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon lip 25, 2011 6:09 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Ja Mańkę osobiście odrobaczałam przy przyjęciu ale mozna powtórzyć, nie zaszkodzi. Podobno miała tasiemca

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 25, 2011 6:25 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mała Mi ciągle żyje, ale nad ranem myślałam, że zeszła - była chłodna i nie reagowała na poruszanie nią. Dogrzałam ją mocniej butlą, nakarmiłam i jest lepiej. Nad ranem jedzonko nie interesowało całkiem, teraz już przełyka jak jej dam, ale nie jest zachwycona jedzeniem. wieczorem znów kupa była luźna. Aha, Ditrivet zwymiotowała po ok. 10 minutach od podania. Zaraz się zbieram do pracy, po drodze podrzucając Fuksika (biedak na czczo) i Małą Mi do Almavetu. Wieczorem odbiorę towarzystwo wraz z wytycznymi co komu i jak podawać :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 25, 2011 8:18 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Piotrek pojechał na poranny dyżur do chatki ale jeszcze ma schronisko bo dziś nie ma p.Olgi.

Proszę zgłaszajcie się na poranne dyżury bo :kotek: :kotek: :kotek: czekają

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 25, 2011 8:24 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:Piotrek pojechał na poranny dyżur do chatki ale jeszcze ma schronisko bo dziś nie ma p.Olgi.

Proszę zgłaszajcie się na poranne dyżury bo :kotek: :kotek: :kotek: czekają

Przecież Jadzia 2 x pisała, że dziś wezmą dyżur 8O, ona się już nań zbiera

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lip 25, 2011 8:29 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...

ja się wybieram w sobotę rano do Katowic, i jeśli ktoś odbierze z dworca, chętnie przewiozę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 25, 2011 9:18 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Zaszlo male nieporozumienie jak slusznie zauwazyla Mara zglaszalam sie 2x na poniedziak rano.
Ale jak Piotrus obskoczyl to wielkie dzieki, wiec w tej sytuacji podjedziemy obsluzyc koty medycznie i zabieramy dwie kotki do kontroli Weste i Frytke.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lip 25, 2011 9:59 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

XAgaX pisze:
Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...

ja się wybieram w sobotę rano do Katowic, i jeśli ktoś odbierze z dworca, chętnie przewiozę :)

Dzięki, w takim razie czekam na informację czy ktoś odbierze. Z tym, że od popołudnia w czwartek nie będzie mnie w W-wie, więc byśmy musiały przedtem się spotkać w celu przekazania.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon lip 25, 2011 10:00 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Majorka pisze:
XAgaX pisze:

Dzięki, w takim razie czekam na informację czy ktoś odbierze. Z tym, że od popołudnia w czwartek nie będzie mnie w W-wie, więc byśmy musiały przedtem się spotkać w celu przekazania.

środa może być? :) wiem, że dziewczyny szykują się na odbiór, jadę przez Sosnowiec :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 25, 2011 10:08 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

XAgaX pisze:środa może być? :) wiem, że dziewczyny szykują się na odbiór, jadę przez Sosnowiec :)

OK - wysyłam PW :)
Obrazek

Majorka

Post » Pon lip 25, 2011 10:23 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

XAgaX pisze:
Majorka pisze:
XAgaX pisze:

środa może być? :) wiem, że dziewczyny szykują się na odbiór, jadę przez Sosnowiec :)

xAgaX podaj na pw nr telefonu to ustalimy odbiór. (chyba że już z kimś rozmawiałaś?)
Majorka :1luvu: :1luvu: :1luvu: słów brakuje żeby dziękować :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 25, 2011 10:37 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.07.-31.07.2011
25.07. pon. rano JadziaII/Piotr wie. MaraS.
26.07. wt. rano brak wie. Cookie
27.07. śr. rano brak wie. Mara
28.07. czw.rano brak wie. Cookie
29.07. piat rano brak wie. brak
30.07. sob. rano Ewa,Piotrek wie. brak
31.07. niedz. rano brak wie. Dorotka
Co z porannymi dyżurami 8O ratunku :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 25, 2011 12:27 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.07.-31.07.2011
25.07. pon. rano JadziaII/Piotr wie. MaraS.
26.07. wt. rano brak wie. Cookie
27.07. śr. rano brak wie. Mara
28.07. czw.rano brak wie. Cookie
29.07. piat rano brak wie. brak
30.07. sob. rano Ewa,Piotrek wie. brak
31.07. niedz. rano brak wie. Dorotka
Co z porannymi dyżurami 8O ratunku :kotek: :kotek: :kotek:

Czy ktoś jest w stanie zrobić ze mną na spółkę jutrzejszy dyżur poranny ??? informuję że do jednoosobowo dyżuru nie mogę się zaoferować gdyż wykonanie całej pracy w kociej chatce trwa na tyle długo że nie dam rady sama .Zaraz po dyżurze muszę jechać do pracy - i siedzieć tam do wieczora:(

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon lip 25, 2011 12:28 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorota Wojciechowska pisze:Majorka :1luvu: :1luvu: :1luvu: słów brakuje żeby dziękować :kotek: :kotek: :kotek:

Nie ma za co, naprawdę.
Oba worki są zaczęte.
Obesity Royal Canin - dla obżartuszków (umawiałam się z Jadzią, że może dla Warki), a drugi to 2 kg Feline Porta 21 Holistic Cat Chicken & Rice sucha karma kurczak i ryż dla kotów i kociąt.
Przepraszam, że otwarte, ale tak wyszło, tam niewiele ubyło :oops: Mam nadzieję, że kurierka się nie podźwignie :roll:
Ostatnio edytowano Pon lip 25, 2011 12:50 przez Majorka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]