Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Piotrek pojechał na poranny dyżur do chatki ale jeszcze ma schronisko bo dziś nie ma p.Olgi.
Proszę zgłaszajcie się na poranne dyżury bo![]()
![]()
czekają
Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...
XAgaX pisze:Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...
ja się wybieram w sobotę rano do Katowic, i jeśli ktoś odbierze z dworca, chętnie przewiozę
Majorka pisze:XAgaX pisze:Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...
ja się wybieram w sobotę rano do Katowic, i jeśli ktoś odbierze z dworca, chętnie przewiozę
Dzięki, w takim razie czekam na informację czy ktoś odbierze. Z tym, że od popołudnia w czwartek nie będzie mnie w W-wie, więc byśmy musiały przedtem się spotkać w celu przekazania.
XAgaX pisze:środa może być?wiem, że dziewczyny szykują się na odbiór, jadę przez Sosnowiec
XAgaX pisze:Majorka pisze:XAgaX pisze:Majorka pisze:Dorotko, a kiedy do W-wy się wybierasz? Miałabym trochę karmy do zabrania...
Dzięki, w takim razie czekam na informację czy ktoś odbierze. Z tym, że od popołudnia w czwartek nie będzie mnie w W-wie, więc byśmy musiały przedtem się spotkać w celu przekazania.
środa może być?wiem, że dziewczyny szykują się na odbiór, jadę przez Sosnowiec
Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.07.-31.07.2011
25.07. pon. rano JadziaII/Piotr wie. MaraS.
26.07. wt. rano brak wie. Cookie
27.07. śr. rano brak wie. Mara
28.07. czw.rano brak wie. Cookie
29.07. piat rano brak wie. brak
30.07. sob. rano Ewa,Piotrek wie. brak
31.07. niedz. rano brak wie. Dorotka
Co z porannymi dyżuramiratunku
![]()
![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Majorka![]()
![]()
słów brakuje żeby dziękować
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości