Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 11:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:lol: Kłóci się określenie Głowonóżka dziki zwierz :lol: nie umiem sobie tego wyobrazić przez jego spokój u weta i pozwalanie sobie na wszystko :mrgreen: no i to zdjęcie :ryk: :ryk: Toż to pluszak na baterię :ryk: może go załadowałaś Duracelami i przyśpiesza jak ten królik z reklamy baterii.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lip 22, 2011 21:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Głowonóżek jest u mnie prawie rok (brakuje kilku dni) i wczoraj pierwszy raz słyszałam, że on warczeć potrafi ... no to jak warczy - to zwierz dziki ... :ryk: U weta jak już miał dosyć wszystkiego, to tylko popiskiwał...u mnie też bywało tylko cichutkie "miau", jak robiłam bolesny zastrzyk albo jak trafiłam w zrosty ... Biedactwo, ma paskudny odczyn pozastrzykowy, wylazł dopiero 4 dni temu ... mam nadzieję, że jakoś się wchłonie i zagoi - w tej chwili to wygląda jak żywe mięso ... :(
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 22, 2011 22:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Głowonóżek jest u mnie prawie rok (brakuje kilku dni) i wczoraj pierwszy raz słyszałam, że on warczeć potrafi ... no to jak warczy - to zwierz dziki ... :ryk: U weta jak już miał dosyć wszystkiego, to tylko popiskiwał...u mnie też bywało tylko cichutkie "miau", jak robiłam bolesny zastrzyk albo jak trafiłam w zrosty ... Biedactwo, ma paskudny odczyn pozastrzykowy, wylazł dopiero 4 dni temu ... mam nadzieję, że jakoś się wchłonie i zagoi - w tej chwili to wygląda jak żywe mięso ... :(

Oj :( Bejbi doopkę ma też całą w zrostach,ale myślę że lepsze to niż na chory przewód dawać tabletki.Pierwsze warczenie Głowonóżka :ryk: nawet nie wiesz jaka jestem ciekawa jego głosu :lol: Dziki zwierz? :lol: Może niedźwiedź? :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 23, 2011 0:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kochany maluszek :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lip 24, 2011 12:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasia śpisz po nocy z walką o poduszkę :?: :lol: Jak tam nasz Głowonóżek :D ?Co z jedzeniem?Umiesz wrzucać filmiki?Tak bym chciała go zobaczyć w akcjii :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 13:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:( :( :( właśnie przed chwilą zwymiotował po raz trzeci dzisiaj ... :( :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie lip 24, 2011 13:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze::( :( :( właśnie przed chwilą zwymiotował po raz trzeci dzisiaj ... :( :(

O qrde 8O biedny pluszak :( Pewnie teraz nie dostaje nic przeciwwymiotnego?Czy jak dostawał ten ostatni antybiotyk to dostawał jakiś probiotyk?Czy on nie może bo nieraz i probiotyk może zaszkodzić.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 13:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze::( :( :( właśnie przed chwilą zwymiotował po raz trzeci dzisiaj ... :( :(

Kurde... i co będziecie jednak do tego innego weta jechać? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lip 24, 2011 17:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Probiotyk dostawał cały czas, wetka kazała odstawić 3 dni temu jak Ziabolek wymiotował na "gęsto" - było b. duże prawdopodobieństwo, że właśnie wtedy pękł mu ten wrzód który było widać na ostatniej endoskopii i wtedy nie można probiotyków, odstawiliśmy też polprazol. W tej chwili dostaje tylko gluta i famogast. Wg mojej wetki nie ma sensu jechać do innego weta, Lechowski jest najlepszy, Jagielski byłby dobry gdyby to były zmiany nowotworowe ... Nie wiem co zrobić ... :( Dzisiejszy ostatni pawik był z kłakami i już nie taki ciemny "wrzodowy" ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie lip 24, 2011 17:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: za Pokerka, niech już przestanie wymiotować jak wszystkie kłaki już zwrócił :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lip 24, 2011 17:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Trzymajcie się oboje :ok: :ok: :ok: :ok: Oby to od kłaków :roll: które zalegały i podrażniały.
Chyba do weta od innych schorzeń nie ma sensu pluszaka tak daleko ciągnąć.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 18:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lip 25, 2011 12:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 25, 2011 12:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 25, 2011 19:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przepraszam za prywatę, ale proszę, trzymajcie kciuki za Małą Mi, chudziutkie burasiątko, które wzięłam w niedzielę na tymczas, a które teraz leży u wetki pod kroplówką :cry: Już w niedzielę było kiepsko, ale nad ranem omal mi nie zeszła, mimo karmienia recovery i miksowanym kurczakiem co 2-3 godziny. Tak naprawdę tylko cud może ja uratować, bo i temperatura 35, i biegunka, i kiepskie wyniki krwi, ale ona ma wolę życia w tym swoim chudziutkim ciałku, więc może jednak stanie się ten cud i maleńka przeżyje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]