Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tess 1610 pisze:Grau to nie jest pasztet,ale taka zbita całość,podobne do animondy carny
Discordia pisze:Ja zrobie taki maly off-top, bo nigdzie nie znalazlam informacji. Jak dawkowac Orijena? Ile dziennie kot powinien tej karmy zjadac? Do tej pory mialam zawsze pelna miche, bo Morgan jadl tyle, ile potrzebowal, niestety Cini Mini je duzo wiecej, i nie chce go utuczyc. Od lutego przybral z niecalych 3kilo do 5,2 kilo. A jest duzo mniejszy od Morgana.
Kiciuchna pisze:Wiem wiem, nie daje im KK i W. Jedzą animonde, RC, purine sucha dla kociakow, hills'a i domowe żarełko. Ale ostatnio Felixa im zapodałam i zasmakowało. Karma zapachowo i widokowo całkiem niezła. Saszetka kurczakowa wygląda jak miesko kurczaczka w galaretce. Koty jedzą. A w tabelce forumowej Felix jest podany w karmach mokrych jako dopuszczalne jedzonko. Tylko nie wiem czy istnieje Felix dla maluchow? Na forum sporo czytalam, ale tego jest tak duzo, ze ciezko sie dokopac.
Aniołek_ pisze:Kiciuchna - RC i Purina to słabe karmyjeśli chcesz karmić suchą to wybieraj takie, które nie mają w składzie zbóż, glutenu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora, puszatek i 760 gości