FAN ☼ Fundacja Azyl Nadziei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 7:50 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Połamany kocurek z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=130204
Przyjechał jako Arbuz, lecz u weta Ali pomyliły się owoce i został Melonem :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt lip 22, 2011 11:43 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

a to peszek okropny :lol:
a jak zdrówko Melona vel Arbuza?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lip 22, 2011 11:59 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Melon jest boski, gdybym mogła sama bym go wzięła.
Miziasty, łagodny, milutki i piękny.
Chyba się zrasta, bo wstaje i już nawet siada.
Przedwczoraj miał kryzys, przestał jeść, dostal kroplówkę.
Wczoraj go przekupywałam gerberkiem i w końcu zaskoczył.
Wiesiu wieczorem mówił, że wchłonął na raz pół puszki.
Tzn. Melon wchłonął, a nie Wiesiu 8)
...

CoToMa

Post » Pt lip 22, 2011 12:02 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

a Wiesiu ile wchłonął? :mrgreen:
Za zdrówko Melona :ok:
Obrazek

Femka

Post » Pt lip 22, 2011 12:06 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Wiesiu sie nie przyznał ile :mrgreen:

Tutaj taki wątek założyłam, może ktoś coś ma zbędnego...
viewtopic.php?f=27&t=130610
...

CoToMa

Post » Sob lip 23, 2011 8:19 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Ojej, Melony sa zawsze cudne i miziaste. Za moim wyadoptowanym tęsknie do tej pory :? Ten też da radę :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 23, 2011 8:20 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Rozkoszna Myszunia szuka najlepszego domu

Jestem małą wesołą i rozkoszną koteczką, dlatego dostałam na imię Myszunia. Jak miałam miesiąc, to gdzieś przepadła moja mamusia i ja poszłam jej szukać. Mało brakowało a wpadłabym pod koła takiego wielkiego potfora, ale na szczęście uratowała mnie jedna dziewczynka. Niestety mamusi nie odnalazłam, ale za to trafiłam do fundacji. Dostałam swój koszyczek, posłanko i miseczki, zostałam odpchlona i karmią mnie pysznym jedzonkiem. Mam nawet swoje zabawki, z którymi szaleję. Mówią, że bardzo urosłam i jestem prześliczna, dlatego też nadchodzi pora szukania dla mnie domu. Słyszałam, że własny dom, to bardzo fajna sprawa, więc ja też chciałabym go mieć. Duża mówi, że muszę znaleźć najlepszy dom pod słońcem, bo jestem wyjątkowa. Może właśnie Ty masz dla mnie wyjątkowy dom?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
...

CoToMa

Post » Sob lip 23, 2011 8:26 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

morelowa pisze:Ojej, Melony sa zawsze cudne i miziaste. Za moim wyadoptowanym tęsknie do tej pory :? Ten też da radę :ok:

Melon jest super, mam nadzieję, że szybko znajdzie fajny dom :D
...

CoToMa

Post » Sob lip 23, 2011 8:32 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

CoToMa pisze:Rozkoszna Myszunia szuka najlepszego domu

Jestem małą wesołą i rozkoszną koteczką, dlatego dostałam na imię Myszunia. Jak miałam miesiąc, to gdzieś przepadła moja mamusia i ja poszłam jej szukać. Mało brakowało a wpadłabym pod koła takiego wielkiego potfora, ale na szczęście uratowała mnie jedna dziewczynka. Niestety mamusi nie odnalazłam, ale za to trafiłam do fundacji. Dostałam swój koszyczek, posłanko i miseczki, zostałam odpchlona i karmią mnie pysznym jedzonkiem. Mam nawet swoje zabawki, z którymi szaleję. Mówią, że bardzo urosłam i jestem prześliczna, dlatego też nadchodzi pora szukania dla mnie domu. Słyszałam, że własny dom, to bardzo fajna sprawa, więc ja też chciałabym go mieć. Duża mówi, że muszę znaleźć najlepszy dom pod słońcem, bo jestem wyjątkowa. Może właśnie Ty masz dla mnie wyjątkowy dom?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:love: slodka ta Myszunia, a w niebieskim bardzo jej do twarzy.
:ok: za najlepszy domek
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 23, 2011 21:33 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

i ja trzymam kciuki za Myszunię i Melona
i za Maćka
coś wiadomo o nim?
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 24, 2011 8:37 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Biała Zmora
Kotka przywiziona z Holandii przez znajomych znajomych. Zabrana ludziom, którzy ją bili. Biała Zmora bije, gryzie, drapie, jest nieobliczalna.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
...

CoToMa

Post » Nie lip 24, 2011 8:44 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Jemy robalka 8)

Obrazek
...

CoToMa

Post » Nie lip 24, 2011 8:48 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

jaki tłuściutki obiad :smokin:
nietoperek dochodzi do siebie?
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 24, 2011 8:48 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

CoToMa pisze:Jemy robalka 8)

Obrazek

:love: :ok:
A ludzie to zaraz muszą zalewać robaka :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie lip 24, 2011 8:49 Re: FAN Koty do kochania i do przytulania - fotki :)

Jak masz ochotę, to kilka podeślę :mrgreen:

Nocek ma apetyt, mamy nadzieję, że łapa się "naprawia".
Niedługo ma pojechać do nowego domu...
...

CoToMa

[poprzednia][następna]