wspólne życie - wątek optymistyczny - Euzebiusz :-) str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 18:23 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

To piękna chwila:)
Ja też się okropnie spłakałam kiedy Mitutek postawił pierwsze kroki i pokracznie się podrapał:)
Trzymam kciuki za postępy.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lip 22, 2011 19:47 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Ogromne kciuki za postepy Niusi!
Nie mogę wyrazic mojej radosci tak jak bym chciala, bo pisze z komorki. Zepsul mi się router i jestem odcieta od netu do jutra wieczorem.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 22, 2011 21:53 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Dzielne dziewczyny :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob lip 23, 2011 9:16 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Za postępy niuśki! :piwa:
I pracę trenerki przyszłej mistrzyni w biegach z przeszkodami :1luvu:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Sob lip 23, 2011 10:46 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Niusia to dziewczyna bardzo postępowa i jeszcze nie jednym wyczynem zadziwi :ok:
Ale to raczej nie dzisiaj. Pogoda jest kiepska, więc jedyny trening na jaki Niusia ma dzisiaj ochotę, to wspinanie się na kolanka, spanie i miziaki http://www.youtube.com/watch?v=XKDvClHL7P0
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 23, 2011 11:42 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Ale czyściochy :lol: :lol: :lol:
Mam wrażenie że gdyby dostały szczoteczki do zębów to by nawzajem ząbki sobie wyczyściły :piwa:
Super :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob lip 23, 2011 16:02 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

kamari pisze:Niusia to dziewczyna bardzo postępowa i jeszcze nie jednym wyczynem zadziwi :ok:
Ale to raczej nie dzisiaj. Pogoda jest kiepska, więc jedyny trening na jaki Niusia ma dzisiaj ochotę, to wspinanie się na kolanka, spanie i miziaki
http://www.youtube.com/watch?v=XKDvClHL7P0

Kochane słodziaki :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob lip 23, 2011 17:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Jak miło jest do Was wrócić po dwudniowej przerwie.
Wreszcie mogę wyrazić moją radość z postępów Niusi tak jak bym chciała :piwa: :dance: :dance2: :ok:
Próbowałam wstawić ikonki przez komórkę, ale mi się nie udało :oops:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 23, 2011 19:05 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

A ja jestem pod wrazeniem glosnosci mruczenia i szybkosci mycia! Wspolna toaleta :) !
Kamari, a moze wiesz dlaczego kotki czasami nei mrucza? Moja Cici zaczela mruczec dopiero w wieku 3 lat. Jej mruczenie nazwalabym raczej ciche. Co moglo byc powodem "nie mruczenia"?

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Sob lip 23, 2011 19:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Mój pierwszy kot mruczał bezgłośnie :roll: Jak dotykałam jego szyi, to czułam jak tam wszystko wibruje, ale nie wydawał dźwięków. A Dudek od jakiegoś czasu miauczy bezgłośnie, otwiera pyszczek tak jakby miauczał, ale dźwięk się nie wydobywa. Gardło sprawdzone przez weta - jest czyste :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 23, 2011 19:40 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Bianka 4 pisze: A Dudek od jakiegoś czasu miauczy bezgłośnie, otwiera pyszczek tak jakby miauczał, ale dźwięk się nie wydobywa.

Może miaucząc wydaje takie wysokie tony, których ludzkie ucho nie odbiera? :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 23, 2011 20:01 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Całkiem możliwe :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 23, 2011 20:38 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

A czy jest mozliwe ze kotek nie mruczy(mruczal) bo jest mu(bylo) "za dobrze"? Nawet jak glaskalam, przytulalam, nie byly wyczuwalne drgania, dzwieku nie bylo. Zaczela mruczec dopiero jak malo w domu mnie widziala i chyba tesknic zaczela a potem mruczec.

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Sob lip 23, 2011 21:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

A ja się pochwalę moja tymczaską, mogę? To ta podobna do Myszola.

Ciocia Nesska pilnuje jak się bawię
Obrazek
A tu wujek Noblik (prawda, że jestem do niego podobna?) pilnuje czy wszystko zrobiłam jak trzeba
Obrazek
A to ja w całej okazałości
Obrazek
Tu odpoczywam po posiłku
Obrazek
A tu nadzoruję co ciocia Bianka pisze na forum
Obrazek
Sjesta z wujkiem Filemonem. To najstarszy z wujków, ma 13 lat, nie chce się bawić, za to dokładnie mnie myje
Obrazek
A tu z wujkiem Dudkiem - to on jest panem domu, ale dla mnie jest pobłażliwy
Obrazek
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 23, 2011 21:39 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Cudna rodzinka :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]