Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 16:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

shalom pisze:Ciekawe jaka będzie jak narkoza minie. Nie życzę Ci zachowania Frejkowego po sterylce. To było szaleństwo i przekraczanie wszelkich granic 8) a kubraczek kupiłaś czy sama robisz? tak mi się zdaje że Zdzisia nauczy się z niego wychodzić :P

robię :-/
w tym obłędzie nie zapytałam o kubraczek (sama, tramwajem - 45 min w jedną stronę, transporter w rozmiarze na 3 koty rozdrapana buzia :roll: )
zresztą jak ją znam, i jak czytam forum, to Zdzisia na bank wyjdzie z każdego kubraczka 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob lip 23, 2011 16:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Dorotko, kubraczek z legginsów polecam :)
Obcisły, ale nie przeszkadzający i bez opcji, że kot wyjdzie...przynajmniej u mnie Bandziorek nie dał rady (nosił, bo za mocno szyję drapał, więc zrobiłam taki z golfem dla ochrony :) )

A jakieś zdjęcia Srebrzynki dostaniemy? :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Sob lip 23, 2011 16:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Aaaaa
legginsy, powiadasz?
Rapsodia, ty to masz zawsze fajne pomysły
Fotek nie będzie na razie, bo moi zabrali aparat na łódkę, jako telefon mam jakiegoś szajsunga, nie umiem nim robić zdjęć, nie mam też kabelka do zrzucania, więc kicha :|
Zresztą taka bidna Szmatka, to nie bardzo na zdjęciach wygląda. Nawet jako Srebrzynka

pozytywka

Post » Sob lip 23, 2011 17:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Zdzisia jest przebojowa, więc dlatego właśnie pewnie będzie kombinować jak z tego wyjść 8) ale zyczę oczywiście spokojnego pokornego kota :D jakie cięcie było?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob lip 23, 2011 17:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

ooo z tym leginsami to też nie wiedziałam :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lip 23, 2011 17:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

normalne cięcie - brzuszkowe
A w ogóle to, Szmateczka ocknęła się w któryms momencie i wskoczyła na łóżko i tam zaległa
ale nie po prostu na łóżku, tylko tam, gdze rano leżał Loki - w takim zakamarku - gniazdku z kołdry
widocznie czuła bezpieczny zapach i tam się zwinęła w kłębuszek, Zdzisiaweczka maleńka

pozytywka

Post » Sob lip 23, 2011 17:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Łoooo 8O Przegapiłam wieści sterylkowe? :oops:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za malutką :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lip 23, 2011 17:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

thx :D

pozytywka

Post » Sob lip 23, 2011 18:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

kiche_wilczyca pisze:ooo z tym leginsami to też nie wiedziałam :ok:

Zaczynałam od rękawa bluzki, ale dość krótki był, więc bez golfika, i moja Mama poświęciła leginsy :)
W moim (raczej Bandziorka ;) ) przypadku sprawdziły się bardzo dobrze, bo moja Kota niedawno chodziła w kubraczku od weta (uczulenie na pchłę) i w miejscach rękawków strasznie sierść jej się wytarła, więc bezrękawnik z golfikiem z leginsów przebił go zdecydowanie.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Sob lip 23, 2011 19:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Uff, wróciłam do domu i od razu popędziłam do Was zobaczyć, jak się Sówka miewa - cieszę się, że dobrze :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob lip 23, 2011 19:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Srebrzynka czuje się chyba normalnie - posterylkowo
jeszcze jest nie do końca przytomna
ale nie omieszkała mnie obubać przy zakładaniu "kubraczka"
zrobiłam jej małą czarną z super rozciągliwego bawełanianego rękawa ( i tak nigdy się juz nie zmieszczę w tę bluzkę :twisted: ) - Caillou wygląda bardzo elegancko i szczupło

jak my tę noc przeżyjemy, to ja nie wiem
Loki będzie nawoływał i drapał w drzwi, jeśli je zamknę
szczególnie że od trzech dni nocuje mi na łydkach - dotarło do niego, że Duży wybył na dłużej i nie ma co na niego czekać na krześle w dużym pokoju
Ponieważ mimo drapania w drzwi Małej Dużej nikt nie otwiera, stwierdził, że został skazany na Grubą Dużą i lepsze takie łydki, niż żadne :twisted:

NIe wiem gdzie może powędrować Zdzisia, jeśli zostawię drzwi otwarte - wygląda na to, że jak nie włamanie, to sterylka, albo przemarsz wojsk ruskich
tak, czy siak nocki nie do końca moje :roll:

Waldemarowi zalałam dziś uszy oridermylem tak skutecznie, że mam całe ściany w rozbryzgach :twisted:
Cóż poradzę, że tak się drapał, że postanowiłam mu porzdnie te uszy doczyścić (wydałam majątek na oridermyl - czemu to cholerstwo jest droższe niż ludzkie leki?)
A na koniec się okazało, ze uszy czyściusieńkie, bez śladu wcześniejszej wydzieliny 8O
Iwermektyna działa!
Pytam drania, czemu w takim razie się tak drapał, a on na to, że widział czochrającą się Zdziskę na balkonie i myślał, że tak wypada :roll:

pozytywka

Post » Sob lip 23, 2011 19:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

przepraszam, ale jak zawsze Twoje komentarze mnie :ryk:
Trzymam kciuki za nockę :ok:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob lip 23, 2011 19:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

:mrgreen:

pozytywka

Post » Sob lip 23, 2011 20:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

udanej nocy!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob lip 23, 2011 20:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Dobrze, że już po, życzę udanej nocy :)
Mam nadzieję że nie będzie jak u mnie - noc po sterylce Balbiny była dość bezsenna :roll: Cały czas majstrowała przy szwie, w końcu też zrobiłam jej handmade kaftanik (tak samo - małą czarną z obcisłego, bawełnianego rękawa :lol: ) i był spokój, póki go sobie nie zdjęła, i znowu - lizu, lizu i łapać kota by wdziać mu kaftanik siłą :twisted:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]