Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 21:59 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

PcimOlki pisze:Kim jest kubot?

kubot jest klapkiem :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 22, 2011 22:00 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Sorry, wtrącę się ostatni raz: apelujecie o pomoc ale wpisy z propozycją tejże pomocy ignorujecie :( Trochę to przykre, powiem szczerze. Jeśli pomoc niepotrzebna, wystarczy napisać ...
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt lip 22, 2011 22:25 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

O pomoc chyba? prosił Uns- Marcin, ale On jest z Sycowa- w tej chwili chyba nie ma Go na forum. My nic nie wiemy...
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pt lip 22, 2011 22:29 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

martka pisze:O pomoc chyba? prosił Uns- Marcin, ale On jest z Sycowa- w tej chwili chyba nie ma Go na forum. My nic nie wiemy...

Może źle zrozumiałam, ale byłaś tam przecież pomóc w wyłapywaniu kotów, więc jak to nie wiesz?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 22, 2011 22:31 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Ania, to że ja tam byłam raz nie oznacza, że znam wszystkie koty w potrzebie.
A tak w ogóle to chyba wkleiłaś post XagaX to może napisz do niej? albo do Uns?
Ja nie znam wszystkich spraw z Wrocławia, a co dopiero z innego miasta? :roll:
ObrazekObrazek

martka

Post » Pt lip 22, 2011 22:34 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

AniaWrocław pisze:Sorry, wtrącę się ostatni raz: apelujecie o pomoc ale wpisy z propozycją tejże pomocy ignorujecie :( Trochę to przykre, powiem szczerze. Jeśli pomoc niepotrzebna, wystarczy napisać ...

:roll: a jaka jest Twoja propozycja pomocy

Shogun

Od: Pon cze 14, 2010 21:35

Post » Pt lip 22, 2011 22:36 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

martka pisze:Ania, to że ja tam byłam raz nie oznacza, że znam wszystkie koty w potrzebie.

Nie wklejałam żadnego postu, dziwne...
Nie wymagam od Ciebie, żebyś znała wszystkie sprawy, trochę jednak irytuje, że oferuje się pomoc i zero odzewu ...
Nie będę pisać pw, napisałam publicznie na wątku i tu zaczekam na ew. odpowiedź. Ofertę pomocy podtrzymuję.
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 22, 2011 22:38 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Shogun pisze:
AniaWrocław pisze:Sorry, wtrącę się ostatni raz: apelujecie o pomoc ale wpisy z propozycją tejże pomocy ignorujecie :( Trochę to przykre, powiem szczerze. Jeśli pomoc niepotrzebna, wystarczy napisać ...

:roll: a jaka jest Twoja propozycja pomocy

Popatrz parę pięter wyżej
Na razie mówię wszystkim dobranoc
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 22, 2011 23:47 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

AniaWrocław pisze:
martka pisze:Ania, to że ja tam byłam raz nie oznacza, że znam wszystkie koty w potrzebie.

Nie wklejałam żadnego postu, dziwne...
...

Parę pięter wyżej.
->
AniaWrocław pisze:
XAgaX pisze:pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:

Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...

czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.

Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.

Dopiero teraz dotarłam do wątku :oops: Czy talony jeszcze potrzebne? Mogę udostępnić kilka, z tym, że sterylki musiałyby się odbyć we Wrocławiu przy ul. Krzyckiej)

Nie widzę związku z tym wątkiem.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob lip 23, 2011 0:10 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

A nie ma ktoś ochoty poratować kici u mnie odrobiną karmy czy żwirku? :oops:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob lip 23, 2011 15:45 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Matka odwieziona, dziękuje Pcimkowi jeszcze raz.
Tak bardzo się ucieszyła, że jest na swojej działce, że łza się zakręciła w oku. Wąchała sianko i cichutko sobie pomiaukiwała...
ObrazekObrazek

martka

Post » Sob lip 23, 2011 16:16 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

ulvhedinn pisze:A nie ma ktoś ochoty poratować kici u mnie odrobiną karmy czy żwirku? :oops:
Magda, to bardzo pilne jest?

Kota jeszcze w klatce:
Obrazek

Kota na swoim:
Obrazek
Obrazek

Dostała w wyprawce kawalerkę styropianową na zimę.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie lip 24, 2011 21:30 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

AniaWrocław pisze:
XAgaX pisze:pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:

Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...

czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.

Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.

Dopiero teraz dotarłam do wątku :oops: Czy talony jeszcze potrzebne? Mogę udostępnić kilka, z tym, że sterylki musiałyby się odbyć we Wrocławiu przy ul. Krzyckiej)

Nie, dziękuję :) jak będę potrzebowała pomocy, zgłoszę się :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję za propozycję :D

PS. ludki, ja się staram czytać wszystkie "swoje" wątki na bieżąco, ale nie zawsze mi się to udaje- proszę więc o wyrozumiałość.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 29, 2011 23:26 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

ja już wróciłem, żałuję, że nie mogłem być w Sycowie w sobotę...baaardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc, kotek jeszcze trochę na działkach jest, ale postaram się coś z tym zrobić. Marta, :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do talonków....kicia jest wysterylizowana już, za pomoc bardzo dziękuję. ;)
06.09.2011 r. - Malinko, nigdy Cię nie zapomnę [*].

Uns

Od: Sob maja 28, 2011 21:00

Post » Czw sie 04, 2011 9:36 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Jedno kociatko zostało wyadoptowane w piatek i wczoraj wróciło....
ObrazekObrazek

martka

[poprzednia][następna]