PcimOlki pisze:Kim jest kubot?
kubot jest klapkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Kim jest kubot?
martka pisze:O pomoc chyba? prosił Uns- Marcin, ale On jest z Sycowa- w tej chwili chyba nie ma Go na forum. My nic nie wiemy...
AniaWrocław pisze:Sorry, wtrącę się ostatni raz: apelujecie o pomoc ale wpisy z propozycją tejże pomocy ignorujecieTrochę to przykre, powiem szczerze. Jeśli pomoc niepotrzebna, wystarczy napisać ...
martka pisze:Ania, to że ja tam byłam raz nie oznacza, że znam wszystkie koty w potrzebie.
A tak w ogóle to chyba wkleiłaś post XagaX to może napisz do niej? albo do Uns?
Ja nie znam wszystkich spraw z Wrocławia, a co dopiero z innego miasta?
Shogun pisze:AniaWrocław pisze:Sorry, wtrącę się ostatni raz: apelujecie o pomoc ale wpisy z propozycją tejże pomocy ignorujecieTrochę to przykre, powiem szczerze. Jeśli pomoc niepotrzebna, wystarczy napisać ...
a jaka jest Twoja propozycja pomocy
AniaWrocław pisze:martka pisze:Ania, to że ja tam byłam raz nie oznacza, że znam wszystkie koty w potrzebie.
A tak w ogóle to chyba wkleiłaś post XagaX to może napisz do niej? albo do Uns?
Ja nie znam wszystkich spraw z Wrocławia, a co dopiero z innego miasta?
Nie wklejałam żadnego postu, dziwne...
...
AniaWrocław pisze:XAgaX pisze:pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...
czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.
Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.
Dopiero teraz dotarłam do wątkuCzy talony jeszcze potrzebne? Mogę udostępnić kilka, z tym, że sterylki musiałyby się odbyć we Wrocławiu przy ul. Krzyckiej)
Magda, to bardzo pilne jest?ulvhedinn pisze:A nie ma ktoś ochoty poratować kici u mnie odrobiną karmy czy żwirku?
AniaWrocław pisze:XAgaX pisze:pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...
czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.
Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.
Dopiero teraz dotarłam do wątkuCzy talony jeszcze potrzebne? Mogę udostępnić kilka, z tym, że sterylki musiałyby się odbyć we Wrocławiu przy ul. Krzyckiej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 73 gości