Moze tylko Ci się wydaje?
Ja czesto musze przywolywac Rysia do porzadku-psycze czesto ,ale ja go tylko wychowuje. Rys zachowuje sie jak taran
A Ty jestes przeciez grzeczna.
Gucio edukator
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Fasolko dzielna jestes nieslychanie i fajnie ,ze optymistka ,jak moja Duza-ona zawsze znajdzie cos pozytywnego w sytuacji praktycnzie kazdej.
A ja Cię chetnie naucze sztuk walki pazurkowej-mamy takie fajne zagiete pazurki,by radzic sobie z trudnosciami![]()
Mru doświadczony w uzywaniu pazurów

MalgWroclaw pisze:Duża dostała zdjęcie szczeniaczka, którego ktoś wyrzucił z samochodu.
Wczoraj był w lecznicy, znaleźli go jacyś Duzi, ale sami mają już dwa psy i nie mogą go zostawić. On ma ok. 3 miesiące, jest zdrowy, ufny (biedaczek), przyjazny.
Będziemy mu z dużą szukać domu, ja bardzo pilnie będę szukać, bo z naszą dużą nie wiadomo - może nagle wpaść na głupi pomysł i wziąć go do nas.
Fasolka
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Duża dostała zdjęcie szczeniaczka, którego ktoś wyrzucił z samochodu.
Wczoraj był w lecznicy, znaleźli go jacyś Duzi, ale sami mają już dwa psy i nie mogą go zostawić. On ma ok. 3 miesiące, jest zdrowy, ufny (biedaczek), przyjazny.
Będziemy mu z dużą szukać domu, ja bardzo pilnie będę szukać, bo z naszą dużą nie wiadomo - może nagle wpaść na głupi pomysł i wziąć go do nas.
Fasolka
Fasolko,
Ty nie mozesz miec psa.
Mru
Dorota pisze:Fasolko,
Ty nie mozesz miec psa.
Mru

MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Witaj, FasolciuMoja Duża ma urlop, będziemy dużo-dużo razem
Inka
To rozumiem.![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 24 gości