Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 22, 2011 17:29 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Frania ma super,tylko przykro ,ze Ciebie nie lubi :?

Moze tylko Ci się wydaje?

Ja czesto musze przywolywac Rysia do porzadku-psycze czesto ,ale ja go tylko wychowuje. Rys zachowuje sie jak taran :roll: :roll:

A Ty jestes przeciez grzeczna.

Gucio edukator
Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2011 19:54 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt lip 22, 2011 18:12 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Guciu, jak Frania zaczyna mnie ganiać, to czasem duża musi wkroczyć.
No, ale przecież to jest optymistyczny wątek.
Fasolka, która nie rezygnuje z optymizmu :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 22, 2011 19:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolko dzielna jestes nieslychanie i fajnie ,ze optymistka ,jak moja Duza-ona zawsze znajdzie cos pozytywnego w sytuacji praktycnzie kazdej.

A ja Cię chetnie naucze sztuk walki pazurkowej-mamy takie fajne zagiete pazurki,by radzic sobie z trudnosciami 8)

Mru doświadczony w uzywaniu pazurów

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob lip 23, 2011 5:07 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

anulka111 pisze:Fasolko dzielna jestes nieslychanie i fajnie ,ze optymistka ,jak moja Duza-ona zawsze znajdzie cos pozytywnego w sytuacji praktycnzie kazdej.

A ja Cię chetnie naucze sztuk walki pazurkowej-mamy takie fajne zagiete pazurki,by radzic sobie z trudnosciami 8)

Mru doświadczony w uzywaniu pazurów

Wiesz, duża obcina Frani i Pralci pazurki. Florka sobie nie pozwala, ale Florka nie używa pazurków na inne koty. Ja też sobie nie pozwalam, dzisiaj duża poprosi panią doktor, żeby mi obcięła ( :( ), bo jak mam krótkie, to nie mogę się rozdrapać.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 5:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Duża dostała zdjęcie szczeniaczka, którego ktoś wyrzucił z samochodu.
Wczoraj był w lecznicy, znaleźli go jacyś Duzi, ale sami mają już dwa psy i nie mogą go zostawić. On ma ok. 3 miesiące, jest zdrowy, ufny (biedaczek), przyjazny.
Będziemy mu z dużą szukać domu, ja bardzo pilnie będę szukać, bo z naszą dużą nie wiadomo - może nagle wpaść na głupi pomysł i wziąć go do nas :( .
Fasolka

Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 5:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:Duża dostała zdjęcie szczeniaczka, którego ktoś wyrzucił z samochodu.
Wczoraj był w lecznicy, znaleźli go jacyś Duzi, ale sami mają już dwa psy i nie mogą go zostawić. On ma ok. 3 miesiące, jest zdrowy, ufny (biedaczek), przyjazny.
Będziemy mu z dużą szukać domu, ja bardzo pilnie będę szukać, bo z naszą dużą nie wiadomo - może nagle wpaść na głupi pomysł i wziąć go do nas :( .
Fasolka

Obrazek

Fasolko,

Ty nie mozesz miec psa.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lip 23, 2011 6:46 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Dorota pisze:
MalgWroclaw pisze:Duża dostała zdjęcie szczeniaczka, którego ktoś wyrzucił z samochodu.
Fasolka

Obrazek

Fasolko,

Ty nie mozesz miec psa.

Mru

Mru,

dlaczego Fasolka nie może mieć psa?
My mamy dwa nasze i dwa wieczne tymczasy, których nikt nie chce :(

Ptachu z psami w rodzinie
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob lip 23, 2011 6:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolko, Twoja duża jest Kofana

Dziś wycałuję od Ciebie i Twojej dużej Bryśka i kociaki ze Szczytna.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lip 23, 2011 8:03 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Dorota pisze:Fasolko,

Ty nie mozesz miec psa.

Mru

Wiem, Mru :oops:
Powiem Dużej, że ma być rozsądna.
Wiesz, Ptachu, u nas psa to chyba ja bym musiała wyprowadzać. O ile wcześniej nie wydrapałabym sobie ranek na całej Fasolce.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 8:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

A jeśli chodzi o ranki, to jak myślicie, dokąd duża mnie zabiera?
:placz:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 10:29 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolko, ale psa mieć fajnie, one załatwiają jedzenie czasem, są ciepłe, można się wtulić, no i Frania już by do Ciebie nie podeszła,no. Bo jak on taki gówniarz to łatwo bys sobie wychowała małego,no. Moja Duża mówi, że ma sliczny pycholek.
T
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob lip 23, 2011 10:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Właśnie wróciłam z gabinetu. Dostałam zastrzyk, pani doktor obcięła pazurki, żebym nie mogła wydrapywać pysia. Była ta suczka, ulubiona dużej :? , obwąchała mnie w transporterze.
To teraz duża musi iść ze sobą - też na zastrzyk, wcale nie współczuję :wink:
Pani doktor mówi, że ten szczeniaczek szybko znajdzie dom. Jak sami widzicie, jest śliczny, a podobno jest też bardzo miły i spokojny, bardzo przyjazny. I ma książeczkę zdrowia. Phi, i co, ja też mam książeczkę zdrowia i to prawie całą zapisaną z powodu dziur w pysiu.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 14:58 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Witaj, Fasolciu :) Moja Duża ma urlop, będziemy dużo-dużo razem :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 23, 2011 15:03 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MaryLux pisze:Witaj, Fasolciu :) Moja Duża ma urlop, będziemy dużo-dużo razem :)
Inka

To rozumiem. :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 23, 2011 15:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:
MaryLux pisze:Witaj, Fasolciu :) Moja Duża ma urlop, będziemy dużo-dużo razem :)
Inka

To rozumiem. :ok:
Fasolka

A kiedy Twoja ma urlop?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]