pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 9:33 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Jesli kocurek podchodzi do człowieka to łatwo złapać na podbierak do ryb.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Sob lip 16, 2011 22:55 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Kochani bardzo wszystkim, a szczególnie XAgaX,Krzysiekbolo,shiro4 dziękuję za pomoc, banerek i propozycję transportu. Przepraszam,że nie napisałam wcześniej, ale sprawy w realu tak szybko się toczyły, że nie ogarniałam dodatkowo neta.

Skontaktowałam się z PKDT. Poznałam 2 cudowne dziewczyny, które pomagają odławiać maluchy (został jeszcze jeden- mam nadzieję,że nie więcej!). Obie kotki są już odłowione i wysterylizowane.
Kocurek bez sierści narazie na drugim planie. Wczoraj podałam mu Milbemax na odrobaczenie.

Palący problem to kolejny koci maluch ok.10 dniowy. Znalazłam go w tej piwnicy dziś, ok.2godz. temu. Nie wiem skąd się tam wziął?! Wcześniej go nie było!!! Podejrzewam,że przyniosła go kolejna kocica. Rozpacz!!! Szukamy dla niego kociej matki zastępczej. Założyłam mu kolejny wątek. Pomóżcie znaleźć kogoś z kocią mamą z Trójmiasta. Dziewczyny z PKDT mają masę pracy, kotów i nie dadzą rady zajmować się takim maluchem. Ja nie mogę go trzymać i karmić tu w sanatorium, bo mnie i jego wywalą natychmiast! Pomóżcie !!!

gosia-gosia

Od: Sob lip 09, 2011 17:45

Post » Sob lip 16, 2011 23:03 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Przenoszę na Koty.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie lip 17, 2011 10:37 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

dziękuję za przeniesienie, nie odnajduję się jeszcze dobrze na miau:(

gosia-gosia

Od: Sob lip 09, 2011 17:45

Post » Pt lip 22, 2011 12:22 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Cieszę się,że tak czy inaczej się udało :lol:

shiro4

Od: Pon cze 12, 2006 16:01

Post » Pt lip 22, 2011 12:39 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

daj wątek malucha.
Idź do lecznic,pogadaj z wetami.Może oni maja kogoś,wiedzą o kims kto w maluszkowej sprawie moze pmóc.
Kciukasy :ok:
W tej piwnicy jeszcze dzieciaki moga być.
W snatorium to raczej nie dowiedzą sie,ze masz malca.To,to wcale nie płacze. Choć to nie rozwiązanie problemu.Ale czasowo to życie dla maluszka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt lip 22, 2011 13:14 Re: pilnie- pomoc w odłowieniu zamkniętych kociaków-Sobieszewo

Sprawa już załatwiona
viewtopic.php?f=1&t=130435

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

[poprzednia]