Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:str 17:
viewtopic.php?f=13&t=128306
magdaradek pisze:nie potrafię zrozumieć czemu ta kobieta wciąż przygarnia te zwierzęta
magdaradek pisze:nie wczytywałam się aż tak w temat. To te koty znikają?
A czy nikt nigdy nie był u JOOOAŚKI w domu?
gosiaa pisze:Smarti miała z nią jakiś kontakt, ale szczegółów nie znam.
J.D. pisze:gosiaa pisze:Smarti miała z nią jakiś kontakt, ale szczegółów nie znam.
ciekawe...
J.D. pisze:gosiaa pisze:Smarti miała z nią jakiś kontakt, ale szczegółów nie znam.
ciekawe...
smarti pisze:ASK@ pisze:własnie zajrzałam.JOOAŚKA pisze:dziś dołączyła do nas kicia ...........dzięki Edyta-a,Smarti
Smarti sprawdzała dom? Którego kota dała? Edyta jest zdziwiona podziekowaniami.
ASK@-a niby czemu i jaki dom ja miałabym sprawdzać?![]()
![]()
JOOAŚKA nie dostała, ani nie dostałaby ode mnie żadnego kota.
I to nie z powodu Waszych podejrzeń (bo moja koresp.z nią miała miejsce jeszcze przed tymi podejrzeniami) a dlatego że moim zdaniem niejasno się wyrażała oraz że, jak dla mnie, mieszka za daleko.
Bardzo nie lubię dawać kotów do innych miast bo to mi za dużo utrudnia (m.in.kontrolę) i nie lubię też jak ktoś niejasno "zeznaje"
Z moich kiciów jedynie Juleńka i Devunia pojechały poza Wawę i obie mają wspaniałe domki.
Jak wiadomo wszyscy którzy dostali ode mnie kota są wymienieni na 1-szej stronie mojego wątku w stosownym poście.
Nie wiem kim jest JOOAŚKA- podejrzewam że dziękuje mi za to że życzliwie korespondowałam z nią jesienią(może zimą-nie pamiętam już) na temat Chmurki albo może Trisi..(tego też już nie pamiętam bo nie jest to teraz istotne) To było jeszcze przed Waszymi wszystkimi podejrzeniami-chyba przy okazji Gabi albo Frygi.
Od tamtego czasu nie miałam z nią żadnego kontaktu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Maniek19 i 212 gości