Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 9:10 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

zaznaczę sobie :(
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lip 21, 2011 11:11 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

BOZENAZWISNIEWA pisze:str 17:
viewtopic.php?f=13&t=128306

Jak dobrze, że jesteś czujna. Przeczytałam wszystko i za nic w świecie, żadnego zwierzątka dla tej osoby!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw lip 21, 2011 11:42 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

nie potrafię zrozumieć czemu ta kobieta wciąż przygarnia te zwierzęta 8O
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 21, 2011 11:47 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

magdaradek pisze:nie potrafię zrozumieć czemu ta kobieta wciąż przygarnia te zwierzęta 8O

przygarnia to jedno :roll: a co sie z nimi dzieje dalej? gdzie one znikają? 8O 8O 8O

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw lip 21, 2011 11:49 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

nie wczytywałam się aż tak w temat. To te koty znikają?
A czy nikt nigdy nie był u JOOOAŚKI w domu?
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 21, 2011 12:34 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

To jest chora osoba!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw lip 21, 2011 12:35 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

zdecydowanie!
tylko akurat w tym przypadku chciała pomóc w ogłoszeniach....niby...
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 21, 2011 12:38 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

magdaradek pisze:nie wczytywałam się aż tak w temat. To te koty znikają?
A czy nikt nigdy nie był u JOOOAŚKI w domu?

nic nie wiem o tym aby ktoś u niej był;nie mam wiadomości na temat jej rzekomych adopcji;nie podaje namiarów na domki a te też nie odzywają się;tak na prawdę to nie wiemy też czy te koty istnieją na prawdę,w realu czy tylko są to koty wirtualne;nie znam nikogo kto przyznałby się,że oddawał kota JOOAŚCE...

J.D.

Post » Pt lip 22, 2011 0:09 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Smarti miała z nią jakiś kontakt, ale szczegółów nie znam.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 22, 2011 5:30 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

gosiaa pisze:Smarti miała z nią jakiś kontakt, ale szczegółów nie znam.

ciekawe... :roll:

J.D.

Post » Pt lip 22, 2011 8:32 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

J.D. pisze:

Pytała o dt u niej dla Silvio z Łódzkiego schroniska, nie mogę zacytować bo wątek już zamknięty, więc tylko przekleję:

smarti
Temat postu: Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 21:03

Podesłałam do JOOAŚKA temat Silvio-zobaczymy :ok: :ok: :ok:

Cytat z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=121096&hilit=nim&start=915

Nie wiem na ile się kontaktowały, dlatego napisałam że nie znam szczegółw, ale może smarti wie coś więcej o tej osobie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 22, 2011 9:39 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

J.D. pisze:

Nie wiem czemu się dziwisz skoro w TYM wątku jestes od początku i powinnaś pamiętać, ze smarti na str. 17 napisała o tym, zę zaden kot od niej nie pojechał do JOOAŚKA.

Gwoli przypomnienia zacytuję jej wpis ze strony 17:

smarti pisze:
ASK@ pisze:własnie zajrzałam.
JOOAŚKA pisze:dziś dołączyła do nas kicia ...........dzięki Edyta-a,Smarti

Smarti sprawdzała dom? Którego kota dała? Edyta jest zdziwiona podziekowaniami. 8O

ASK@-a niby czemu i jaki dom ja miałabym sprawdzać? 8O 8O
JOOAŚKA nie dostała, ani nie dostałaby ode mnie żadnego kota.

I to nie z powodu Waszych podejrzeń (bo moja koresp.z nią miała miejsce jeszcze przed tymi podejrzeniami) a dlatego że moim zdaniem niejasno się wyrażała oraz że, jak dla mnie, mieszka za daleko.
Bardzo nie lubię dawać kotów do innych miast bo to mi za dużo utrudnia (m.in.kontrolę) i nie lubię też jak ktoś niejasno "zeznaje"
Z moich kiciów jedynie Juleńka i Devunia pojechały poza Wawę i obie mają wspaniałe domki.

Jak wiadomo wszyscy którzy dostali ode mnie kota są wymienieni na 1-szej stronie mojego wątku w stosownym poście.

Nie wiem kim jest JOOAŚKA- podejrzewam że dziękuje mi za to że życzliwie korespondowałam z nią jesienią(może zimą-nie pamiętam już) na temat Chmurki albo może Trisi..(tego też już nie pamiętam bo nie jest to teraz istotne) To było jeszcze przed Waszymi wszystkimi podejrzeniami-chyba przy okazji Gabi albo Frygi.
Od tamtego czasu nie miałam z nią żadnego kontaktu.

Piszę zamiast smarti, gdyż nie ma ona o kilku dni dostepu do netu a nie chcę aby rozkręciły6 się jakieś plotki. Zresztą rozumiem, ze wątek jest stary i można wszystkiego nie pamiętać/nie doczytać..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 22, 2011 9:54 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Marzena-znowu ty??? dziewczyno opamiętaj się :roll: jesteś adwokatem czy chamsko mówiąc "przyd...sem" Iwony? czy ktoś coś jej zarzucił?wszędzie musisz wszczynać wojny i węszyć spiski przeciwko smarti? czy ona -jak to kiedyś mówili-"szaleju ci zadała?",że tak jej bronisz jak pies łańcuchowy? co tu jest grane? Świeta ona jakaś czy co,że nawet wspomnieć o niej nie można jeśli nie jest to hymn pochwalny? Ja już mam tego serdecznie dosyć-myślę ,że nie tylko ja -wszędzie cię pełno i wszędzie wszczynasz "zadymy'"-kiedy pomagasz kotom jeśli w każdej sekundzie życia pojawiasz się jak błyskawica na wątku gdzie tylko padnie słowo "smarti"??? Masz ustawiony jakiś wykrywacz ? zajmij się budowaniem a nie burzeniem!!!

J.D.

[poprzednia][następna]