Gibutkowa pisze:A ja myślę że to po prostu wynik treningu. Miszczu pewnie tak wytrenował Ziabolka w pakowaniu się że niedługo będą się do mnie oboje pakować
cobyś sobie nie wykrakała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A ja myślę że to po prostu wynik treningu. Miszczu pewnie tak wytrenował Ziabolka w pakowaniu się że niedługo będą się do mnie oboje pakować
katarzyna1207 pisze:Zapisaliśmy się do prof. Lechowskiego w Warszawie ... ale dopiero na 22 września....![]()
![]()
do 18 jest na urlopie ... Strasznie długo ...za długo ... Nie wiem co robić, czy szukać jeszcze kogoś ... czy czekać ... Głowonóżek rozrabia ... bawi się jak mały kociak ... tylko nie bardzo chce jeść ... prostowałam swojego posta - na zdjęciu były obie tylne nóżki ... przednie niewiadomogdzie
katarzyna1207 pisze:Zapisaliśmy się do prof. Lechowskiego w Warszawie ... ale dopiero na 22 września....![]()
![]()
do 18 jest na urlopie ... Strasznie długo ...za długo ... Nie wiem co robić, czy szukać jeszcze kogoś ... czy czekać ... Głowonóżek rozrabia ... bawi się jak mały kociak ... tylko nie bardzo chce jeść ... prostowałam swojego posta - na zdjęciu były obie tylne nóżki ... przednie niewiadomogdzie
Broszka pisze::( tak mi przykro...
ale dostaje wciąż leki na wrzody i osłonowe, zobojętniające kwas?
może jednak trzeba do innego specjalisty wcześniej niż we wrześniu?
katarzyna1207 pisze:Ziabolek trzeci dzień czuje się nie bardzo... nie chce jeść ... dzisiaj rano był pawik, bez kłaków ... za to taki gęsty i ciemny ... podobno typowo wrzodowy ...
A już tak fajnie rozrabiał...
zorba pisze:Kempa Stanisław Ostrów Wielkopolski. Bardzo w porządku lekarz, może warto zadzwonić i skonsultować? tel. 0 62 592 04 04
katarzyna1207 pisze:Głowonóżek troszkę lepiej się czuje ...aktualnie wisi na kanapie, przedtem "zamordował" mi kołdrę ...... ale je dalej niewiele ...
katarzyna1207 pisze:zorba pisze:Kempa Stanisław Ostrów Wielkopolski. Bardzo w porządku lekarz, może warto zadzwonić i skonsultować? tel. 0 62 592 04 04
Dziękuję za namiary ... ale to drugi koniec Polski ... Nie wiem, czy będzie chciał konsultować kota, który do niego i tak nigdy nie przyjedzie ...no chyba, że ma takie płatne konsultacje mailowe/telefoniczne jak dr Agnieszka Neska ...
Głowonóżek troszkę lepiej się czuje ...aktualnie wisi na kanapie, przedtem "zamordował" mi kołdrę ...... ale je dalej niewiele ...
vailet pisze:Jak on kołdrę Ci zamordował?On mi się coraz bardziej podoba
ten jego charakterek rozbraja
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Jak on kołdrę Ci zamordował?On mi się coraz bardziej podoba
Ano jak "dziki zwierz" mi zamordował... najpierw się czaił, czaił... (wszyscy kociarze na pewno znają to charakterystyczne "przytupywanie" kotka w blokach startowych![]()
) A jak już dopadł kołdry, to ją pogryzł i podrapał ...
![]()
i warczał przy tym na nią....
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Jak on kołdrę Ci zamordował?On mi się coraz bardziej podoba
Ano jak "dziki zwierz" mi zamordował... najpierw się czaił, czaił... (wszyscy kociarze na pewno znają to charakterystyczne "przytupywanie" kotka w blokach startowych![]()
) A jak już dopadł kołdry, to ją pogryzł i podrapał ...
![]()
i warczał przy tym na nią....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 61 gości