Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 6:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:A ja myślę że to po prostu wynik treningu. Miszczu pewnie tak wytrenował Ziabolka w pakowaniu się że niedługo będą się do mnie oboje pakować ;)

cobyś sobie nie wykrakała :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lip 19, 2011 10:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Zapisaliśmy się do prof. Lechowskiego w Warszawie ... ale dopiero na 22 września.... :( :( :( do 18 jest na urlopie ... Strasznie długo ...za długo ... Nie wiem co robić, czy szukać jeszcze kogoś ... czy czekać ... Głowonóżek rozrabia ... bawi się jak mały kociak ... tylko nie bardzo chce jeść ... prostowałam swojego posta - na zdjęciu były obie tylne nóżki ... przednie niewiadomogdzie :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lip 19, 2011 13:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Zapisaliśmy się do prof. Lechowskiego w Warszawie ... ale dopiero na 22 września.... :( :( :( do 18 jest na urlopie ... Strasznie długo ...za długo ... Nie wiem co robić, czy szukać jeszcze kogoś ... czy czekać ... Głowonóżek rozrabia ... bawi się jak mały kociak ... tylko nie bardzo chce jeść ... prostowałam swojego posta - na zdjęciu były obie tylne nóżki ... przednie niewiadomogdzie :mrgreen:

Dobrze że rozrabia :ok: Ten prof. to od spraw jelitowych jest?Strasznie długo go nie będzie 8O
Głowonóżku jedz,proszę :kotek: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto lip 19, 2011 14:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Zapisaliśmy się do prof. Lechowskiego w Warszawie ... ale dopiero na 22 września.... :( :( :( do 18 jest na urlopie ... Strasznie długo ...za długo ... Nie wiem co robić, czy szukać jeszcze kogoś ... czy czekać ... Głowonóżek rozrabia ... bawi się jak mały kociak ... tylko nie bardzo chce jeść ... prostowałam swojego posta - na zdjęciu były obie tylne nóżki ... przednie niewiadomogdzie :mrgreen:

Jak to powiedział mój chłop: "Chyba kot... :roll: ale gdzie on co ma? :roll: "
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 21, 2011 9:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek trzeci dzień czuje się nie bardzo :( ... nie chce jeść ... dzisiaj rano był pawik, bez kłaków ... za to taki gęsty i ciemny ... podobno typowo wrzodowy ... :( A już tak fajnie rozrabiał...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 21, 2011 9:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:( tak mi przykro...
ale dostaje wciąż leki na wrzody i osłonowe, zobojętniające kwas?
może jednak trzeba do innego specjalisty wcześniej niż we wrześniu?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lip 21, 2011 9:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Broszka pisze::( tak mi przykro...
ale dostaje wciąż leki na wrzody i osłonowe, zobojętniające kwas?
może jednak trzeba do innego specjalisty wcześniej niż we wrześniu?

dostaje polprazol, probiotyk i gluta z siemienia ... Lechowski jest najlepszy w Polsce, ale jeżeli nic się nie poprawi w ciągu 2 -3 dni, będę jeszcze szukać kogoś innego ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 21, 2011 12:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek trzeci dzień czuje się nie bardzo :( ... nie chce jeść ... dzisiaj rano był pawik, bez kłaków ... za to taki gęsty i ciemny ... podobno typowo wrzodowy ... :( A już tak fajnie rozrabiał...

Kurde :( wiesz Kasia ja mam z Bejbi właśnie że jest dobrze,potem nie chce jeść i tak w kółko :( Naprawdę on jest wielkim wyzwaniem dla wetów.Po polprazolu może być niedobrze,wiem po sobie.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw lip 21, 2011 22:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kempa Stanisław Ostrów Wielkopolski. Bardzo w porządku lekarz, może warto zadzwonić i skonsultować? tel. 0 62 592 04 04
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw lip 21, 2011 23:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

zorba pisze:Kempa Stanisław Ostrów Wielkopolski. Bardzo w porządku lekarz, może warto zadzwonić i skonsultować? tel. 0 62 592 04 04

Dziękuję za namiary ... ale to drugi koniec Polski ... Nie wiem, czy będzie chciał konsultować kota, który do niego i tak nigdy nie przyjedzie ...no chyba, że ma takie płatne konsultacje mailowe/telefoniczne jak dr Agnieszka Neska ...

Głowonóżek troszkę lepiej się czuje ...aktualnie wisi na kanapie, przedtem "zamordował" mi kołdrę ... :mrgreen: ... ale je dalej niewiele ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 22, 2011 7:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Głowonóżek troszkę lepiej się czuje ...aktualnie wisi na kanapie, przedtem "zamordował" mi kołdrę ... :mrgreen: ... ale je dalej niewiele ...

Nie wisi tylko leży i pachnie ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lip 22, 2011 8:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
zorba pisze:Kempa Stanisław Ostrów Wielkopolski. Bardzo w porządku lekarz, może warto zadzwonić i skonsultować? tel. 0 62 592 04 04

Dziękuję za namiary ... ale to drugi koniec Polski ... Nie wiem, czy będzie chciał konsultować kota, który do niego i tak nigdy nie przyjedzie ...no chyba, że ma takie płatne konsultacje mailowe/telefoniczne jak dr Agnieszka Neska ...

Głowonóżek troszkę lepiej się czuje ...aktualnie wisi na kanapie, przedtem "zamordował" mi kołdrę ... :mrgreen: ... ale je dalej niewiele ...

Kasia,osobiście nie podobają mi się tego typu persy :oops: ,ale Głowonóżek jest wyjąkowy :mrgreen: Śmiesznie wygląda i jest beztroski mimo choroby takie zachowanie.Jak on kołdrę Ci zamordował? :mrgreen: On mi się coraz bardziej podoba :1luvu: ten jego charakterek rozbraja :P
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 22, 2011 10:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Jak on kołdrę Ci zamordował? :mrgreen: On mi się coraz bardziej podoba :1luvu: ten jego charakterek rozbraja :P

Ano jak "dziki zwierz" mi zamordował... najpierw się czaił, czaił... (wszyscy kociarze na pewno znają to charakterystyczne "przytupywanie" kotka w blokach startowych :mrgreen: :mrgreen:) A jak już dopadł kołdry, to ją pogryzł i podrapał ... :ryk: :ryk: i warczał przy tym na nią.... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 22, 2011 10:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Jak on kołdrę Ci zamordował? :mrgreen: On mi się coraz bardziej podoba :1luvu: ten jego charakterek rozbraja :P

Ano jak "dziki zwierz" mi zamordował... najpierw się czaił, czaił... (wszyscy kociarze na pewno znają to charakterystyczne "przytupywanie" kotka w blokach startowych :mrgreen: :mrgreen:) A jak już dopadł kołdry, to ją pogryzł i podrapał ... :ryk: :ryk: i warczał przy tym na nią.... :roll:

Aaaa,to wszystko jasne bo Bejbi też tak robi :mrgreen: Mam poszarpane wszystkie pościele,ale
ona nie warczy.Chciałabym usłyszeć jak Pokerek warczy :lol: :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 22, 2011 11:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

hehe jakbym Miecia mojego widziała :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]