Ag_konin pisze:Gibutkowa żartujesz? 10 testów?
No tak by wychodziło plus/minus kosztowo (wyciąg ze statusu: "KS udziela jednorazowej pomocy w wysokości do 200zł").

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:Gibutkowa żartujesz? 10 testów?
Konin pisze:Jest u mnie 2 miesięczna czarna koteczka - Diwa. załatwia się tylko do kuwety, bardzo pasuje jej towarzystwo pozostałych kotów i jest idealną kandydatką na dokocenie. Jest po pierwszym szczepieniu.
znacie kogoś kto szuka młodej czarnulki?
cynamon i wanilia pisze:od dziś jeszcze jedna młoda kotka, Taxi (taksówkarz ja zgłosił...)
TAXI Trafiła do schroniska 21 lipca 2011 roku z ul. Dworcowej w Koninie (okolice postoju taxi). Jest kotką, która nie lubi być brana na ręce i troszkę boi się ludzi. Ma około 4,5 miesiąca (marzec 2011 r.)
cypisek pisze:Jejku, jaka śliczna ta Wilma...![]()
![]()
![]()
oby szybko domek się zgłosił
22 lipca 2011 roku zamieszkała w naszym schronisku Basia. Została znaleziona na ul. 11 listopada w Koninie w piwnicy jednego z bloków mieszkalnych. Ma około 2,5 miesiąca (ur. maj 2011 r.).
Znalazła Dom Tymczasowy u jednego z naszych wolontariuszy...
Konin pisze:Jest u mnie 2 miesięczna czarna koteczka - Diwa. załatwia się tylko do kuwety, bardzo pasuje jej towarzystwo pozostałych kotów i jest idealną kandydatką na dokocenie. Jest po pierwszym szczepieniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 277 gości