Witam kochani
Przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale mam urwanie glowy totalne. Jeszcze wczoraj roczna suka nie przezyla sterylizacji-JESTEM ZALAMANA
Co do naszej uroczej diabliczki Coco to dziekuje serdecznie Ogoni za to ze znalazla czas na odwiedzinki i nagranie filmikow.Powiem tak, nie macie porownania bo nie widzieliscie jej zachowan od poczatku ale wg mnie i na podstawie filmikow postep jest ogromny-nie unosila ona tak tego tylu napewno. Widze ze dbaja tam o nia bo wygląda lepiej. Kamari

pozwol ze publicznie wyznam ci milosc

Oczywiscie cieszymy sie bardzo z rezerwowego wyjscia ale martwimy sie o Kamari naszego Aniła zeby sie nie przepracowala dlatego caly czas szukamy DT. Mimo wszystko dziekuje Kamari za okazanie gotowosci do pomocy-JESTES WIELKA
TEZ UWAZAM ZE KONSULTACJA JEST KONIECZNA I MAM NADZIEJE ZE SZYBKO UDA SIE NAWIAZAC KONTAKT Z KTORYMS Z POLECANYCH WETOW.
Jestem pod wrazeniem zainteresowania Coco ale tez podlamana innymi sprawami na tym forum
Do wszystkich forumowiczow-CUDOWNIE ZE JESTESCIE I POMAGACIE-POMYSLCIE ILE TRAGEDII BY SIE SPELNILO GDYBY NIE WY.
SCISKAM WSZYSTKICH MOCNO