Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:W Łikend po rozmowie z Sabiną przedstawiciel gabinetu na miau może coś napisze więcej o stanie Rudka. Rudek jakoś w czwartek ma mieć wizytę kontrolną
Jak Sabina wróci (?) z sanatorium, bo wyjechała do sanatorium. W każdym razie Sabina ma się kontaktować z wetem.
sabina1977 pisze:jeszcze jedno...tak sobie czytam ten wątek i czuję niesmak...
sabina1977 pisze:Byłam rano u Rudka. Zaczał sam pić trochę mleka, wiec jestem dobrej mysli. Nakarmiłam go znów strzykawką. Ogólnie czuje sie dobrze. Oby zaczął jeśc.
I stąd moja prośba: jesli ktos mógłby nas wspomóc finansowo to byłabym wdzięczna. Muszę spłacic dług za operację, którą miał w czwartek oraz zapłacic za pobyt w lecznicy oraz za dalsze leczenie i leki. Byłąbym wdzięczna za kazdą pomoc .
I nadal trzymajcie kciuki
pixie65 pisze:sabina1977 pisze:jeszcze jedno...tak sobie czytam ten wątek i czuję niesmak...
Ten niesmak jest po części Twoja zasługą.
Różne historie na miau miały miejsce i mnie akurat nie dziwi, że Twój dość specyficzny sposób udzielania (lub nieudzielania) informacji spotkał się z taką reakcją.
Poczytaj sobie w wolnej chwili jak zupełnie nowa na forum osoba została potraktowana w tym wątku:
viewtopic.php?f=1&t=128147
Tak moim zdaniem powinna wyglądać współpraca kiedy się na publicznym forum prosi o pieniądze. Vip0 nie obraziła się za to, że ktoś dopytuje, sprawdza, dzwoni do weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MojaMigotka, puszatek i 393 gości