klauduska pisze:zaznaczam..
Co to znaczy? Już któryś wątek ktoś tak pisze? Moderacja jakaś czy co?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:zaznaczam..
mantra pisze:klauduska pisze:zaznaczam..
FeminaLaboriosa pisze:Mam nadzieję , że autor wątku skontaktuje się z Liwia_ i skorzysta z jej pomocy. Na przyszłość jednak drogi autorze wątku radzę :nie obrażaj się na ludzi, którzy mówią ci prawdę lecz bierz odpowiedzialność za swoje czyny.
hutek pisze:to że kotkę należy wysterylizować myślę że autor wątku o tym wie tylko skąd na to wziąc pieniądze to jest problem.
FeminaLaboriosa pisze:Mam nadzieję , że autor wątku skontaktuje się z Liwia_ i skorzysta z jej pomocy. Na przyszłość jednak drogi autorze wątku radzę :nie obrażaj się na ludzi, którzy mówią ci prawdę lecz bierz odpowiedzialność za swoje czyny.
hutek pisze:FeminaLaboriosa pisze:Mam nadzieję , że autor wątku skontaktuje się z Liwia_ i skorzysta z jej pomocy. Na przyszłość jednak drogi autorze wątku radzę :nie obrażaj się na ludzi, którzy mówią ci prawdę lecz bierz odpowiedzialność za swoje czyny.
powalające. Chłopak chyba źle zrobił że zlitował się nad kotką, dzisiaj nie miałby problemu. Czytając takie wpisy można dojść tylko do takiego wniosku.
Liwia_ pisze:Nie wiem, jaką decyzję podejmie założyciel wątku, ale jeżeli nie ma pieniędzy na opiekę nad kotami, warunków do ich odchowania i trzymania u siebie, to w obecnej sytuacji uśpienie ślepego miotu jest moim zdaniem jedynym rozwiązaniem.
...............
Jakby co - proszę o pw, ew. maila/telefon (można znaleźć w adopcjach w moim profilu). Jakby co - zgodnie z wcześniejszą deklaracją, pomogę, wezmę małe do uśpienia i za eutanazję zapłacę.
mantra pisze:klauduska pisze:zaznaczam..
Prakseda pisze:FeminaLaboriosa pisze:Mam nadzieję , że autor wątku skontaktuje się z Liwia_ i skorzysta z jej pomocy. Na przyszłość jednak drogi autorze wątku radzę :nie obrażaj się na ludzi, którzy mówią ci prawdę lecz bierz odpowiedzialność za swoje czyny.
A jaki to nieodpowiedzoalny czyn popełnił Waldek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, TomasHK i 106 gości