Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Magilaina, może nie doczytałam, a jakie właściwie objawy ma kotka?
Przed oddaniem do Koterii była chuda, ale pisałaś, że ma apetyt. Na co konkretnie Koteria prowadzi tę atybiotykoterapię - KK, kaszel, temperatura?
Magilaina pisze:Prakseda pisze:Magilaina, może nie doczytałam, a jakie właściwie objawy ma kotka?
Przed oddaniem do Koterii była chuda, ale pisałaś, że ma apetyt. Na co konkretnie Koteria prowadzi tę atybiotykoterapię - KK, kaszel, temperatura?
Jak ją zawoziłam to kichała glutami i miała uwidocznioną trzecią powiekę. A Pani Doktor powiedziała, że kaszle bardzo. Temperatury wówczas nie miała, bo gdy byłam na USG na Białobrzeskiej (w dniu zawiezienia Magry do Koterii) to miała 38,5 stopni. Chuda była, ale to raczej z braku jedzenia. Bo odkąd ja spotkałam to jadła ładnie. I piła.
Bazyliszkowa pisze:W tej sytuacji zdecydowanie sugerowałabym zrobienie wymazu i posiewu z antybiogramem, żeby podać Magruni jakiś skuteczny antybiotyk, a nie strzelać w ciemno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości