mahob pisze:......
uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku

katebush pisze:mahob pisze:katebush pisze:a czy nie bylyscie przypadkiem na g. zapolskiej?, bo my tez wczoraj bylismy z Misiem i tez bardzoooo dlugo czekalismy.
Edytka napewno byla bardzo dzielna![]()
Rzeczywiście byłyśmyW poczekalni siedziałam gdzieś między 16 a 17.40. Wyszłam z gabinetu około 18. Musiałyśmy się jakoś minąć, bo raczej bym Misia nie przeoczyła
To się minęłyśmy, bo ja przyjechałam kolo 18.00, probuje sobie przypomniec, kto wychodzil z gabinetu jak ja przyjechalam, ale cos ta moja pamiec kiepskaTornadka moglabys przoczyc, bo w poczekalni kurczy sie do rozmiarow "normalnego" kota, a w gabinecie to nawet do miniaturki krolika
mar9 pisze:...........uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku![]()
![]()

mahob pisze:mar9 pisze:...........uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku![]()
![]()
Prawda? Bardzo to słodkie, taki różowy nosiu
alinka6 pisze:Czyżby mała Edytka była huncwotą?Niemożliwe!
Liwia_ pisze:...........Widzę, że maleńka jest wyjątkowo zainteresowana gospodarstwem domowym ..............

Liwia_ pisze:Edytka huncwotą? Gdzież tam! To po prostu bardzo rezolutny, radosny kociak![]()
Widzę, że maleńka jest wyjątkowo zainteresowana gospodarstwem domowym i do tego robotna - tak wcześnie wstaje
anita5 pisze:Wyjazd na wakacje... A plecaczek ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości