Prześliczna, dzielna Edytka zamieszkała w Krakowie z Ktosiem

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lip 20, 2011 8:20 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

mahob pisze:...Obrazek...

uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lip 20, 2011 10:00 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

katebush pisze:
mahob pisze:
katebush pisze:a czy nie bylyscie przypadkiem na g. zapolskiej?, bo my tez wczoraj bylismy z Misiem i tez bardzoooo dlugo czekalismy.
Edytka napewno byla bardzo dzielna :ok:

Rzeczywiście byłyśmy :) W poczekalni siedziałam gdzieś między 16 a 17.40. Wyszłam z gabinetu około 18. Musiałyśmy się jakoś minąć, bo raczej bym Misia nie przeoczyła :wink:

To się minęłyśmy, bo ja przyjechałam kolo 18.00, probuje sobie przypomniec, kto wychodzil z gabinetu jak ja przyjechalam, ale cos ta moja pamiec kiepska :oops: Tornadka moglabys przoczyc, bo w poczekalni kurczy sie do rozmiarow "normalnego" kota, a w gabinecie to nawet do miniaturki krolika :mrgreen:

To faktycznie się minęłyśmy. Za mną do gabinetu wchodził pan z takim pięknym pieskiem białym, kudłatym - samojedem. O takim: http://www.google.pl/search?q=samojed&h ... d=0CBkQsAQ I Misiek miał na imię ten piesek :)
A tłumek w poczekalni był dość spory, więc pewnie naczekaliście się trochę... :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lip 20, 2011 10:04 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

mar9 pisze:...........uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prawda? Bardzo to słodkie, taki różowy nosiu :love:

mahob

Post » Śro lip 20, 2011 10:08 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

mahob pisze:
mar9 pisze:...........uwielbiam takie zdjęcia, nic tylko się zakochać w tym różowym nosku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prawda? Bardzo to słodkie, taki różowy nosiu :love:

moje koty uwielbiają spać w takiej pozycji (człowiekowi by szyja zdrętwiała a im jest tak wygodnie :mrgreen: )
takie zdjęcia są świetne do ogłoszeń, koty wyglądają wtedy tak słodko i rozbrajająco... nawet te największe huncwoty :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 20, 2011 13:16 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Czyżby mała Edytka była huncwotą? :) Niemożliwe!
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Śro lip 20, 2011 13:48 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

alinka6 pisze:Czyżby mała Edytka była huncwotą? :) Niemożliwe!

Broi jak każdy pewnie kotek w tym wieku :wink:

Tak wogóle według mnie jest grzeczną kotką :) Poza tym, że kradnie mi różową skarpetkę, zmywaki do naczyń i atakuje zawzięcie sztotkę do zamiatania, nie czyni większych szkód :lol:
Ma sporo zabawek, którymi lubi się bawić i koty do towarzystwa - i to jej wystarcza.

Dzisiaj była bardzo aktywna od świtu - może nawet wcześniej... :roll: Ale to dlatego, że padało i wstawałam, żeby zamknąć okno. A ona pewnie uznała, że skoro wstaję to mogę się przy okazji pobawić i przynosiła mi z uporem myszkę na kołdrę 8) Przy okazji nie zapomniała pogalopować trochę po mnie :wink: No - ale to tyle z tego urwisowania :wink:

mahob

Post » Śro lip 20, 2011 14:08 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

bardzo fajna kicia, krówki w ogóle są fajne :). Mam 7 letnią, która kradnie czereśnie z ogonkami :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Śro lip 20, 2011 18:15 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Edytka huncwotą? Gdzież tam! To po prostu bardzo rezolutny, radosny kociak :)
Widzę, że maleńka jest wyjątkowo zainteresowana gospodarstwem domowym i do tego robotna - tak wcześnie wstaje ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lip 21, 2011 7:28 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Liwia_ pisze:...........Widzę, że maleńka jest wyjątkowo zainteresowana gospodarstwem domowym ..............

Tak - lubi pomagać w pracach domowych. Wczoraj pomagała mi obierać agrest na kompot :wink: Bardzo fajnie się toczył agrest po podłodze :mrgreen:

A tymczasem Edytka wybiera się na wakacje 8)
Z powodu naszego wyjazdu od soboty Edytka będzie pod opieką alinki6. Dziękujemy serdecznie alince6 za chęć pomocy i udzielenie koteczce TDT :1luvu:

mahob

Post » Czw lip 21, 2011 8:20 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Liwia_ pisze:Edytka huncwotą? Gdzież tam! To po prostu bardzo rezolutny, radosny kociak :)
Widzę, że maleńka jest wyjątkowo zainteresowana gospodarstwem domowym i do tego robotna - tak wcześnie wstaje ;)

8O a czy ja napisałam, że to Edytka jest huncwotą? nie!
napisałam, że w takiej pozie każdy kot słodko wygląda, i ten najgrzeczniejszy i te mniej grzeczne i ... huncwoty też
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 21, 2011 9:34 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Wyjazd na wakacje... A plecaczek ma? :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lip 21, 2011 12:57 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

No to tdt Edytki będzie miał małego pomocnika, idealną mini-gosposię :)
Bardzo, bardzo dziękuję alince6 za pomoc i przetrzymanie maleńkiej!
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lip 21, 2011 13:14 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

anita5 pisze:Wyjazd na wakacje... A plecaczek ma? :wink:

Już pakuje zabawki - nie może się tylko zdecydować, które wybrać... :wink:

mahob

Post » Czw lip 21, 2011 17:03 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Na pewno musi zabrać Twoją różową skarpetkę, bez niej chyba się nie ruszy. :P
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 22, 2011 7:24 Re: Maleńka, prześliczna, dzielna Edytka szuka ds!

Pewnie musi ją zabrać ze sobą :wink:

O tym jeszcze nie pisałam a na zdjęciach może tego nie widać ale Edytka ma bardzo długi ogonek :) Naprawdę bardzo długi. I ogonek żyje własnym życiem - często Edytce ucieka i trzeba go gonić :mrgreen: A czasem zamoczy się w misce z wodą i tego Edytka nie potrafi zrozumieć... dlaczego on taki niesforny skoro koteczka taka grzeczna 8)
Wczoraj Edytka zobaczyła przez okno kotkę w ogrodzie ( Miśkę - dla wtajemniczonych :wink: ) i ogonek strasznie się napuszył. Był jak szczotka do butelek :twisted:

mahob

[poprzednia][następna]