Frejcia straciła dwie dolne środkowe małe ząbki. Proziu ma te ząbki tak małe, że praktycznie zza dziąseł nie wystają. Wyglądają jakby były obrośnięte dziąsłami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Ale fajne przywitania![]()
To nie rozmawiano z Tobą wcześniej o warunkach zatrudnienia?
sliver_87 pisze:A Bombilla to milaczek jest jednak... Jak tylko wchodze do domku to wskakuje na ramiona, układa się jak futerko na szyi i ramionach, rozstawia tylne łapki tak, ze jedna na łopatce, druga na obojczyku, pysiakiem sie wtula w policzek i miauczy, opowiada i mruczy baaaaaaaaaaaardzo namiętnie głośno i szybko
nie no, na stałe to jeszcze nie, nie wiem na ile. dowiem sie niebawemjak pójdę dopełnić formalności.
Xelmutek mi się odwdzięczył niegdysiejszym kąpaniem i postanowił, że musi mnie tym razem wyszorować- wymył mnie dziś baaardzo mocno, po buzi. oko, ucho, nos, cała twarz.... szyja, ręce... zaciekła bestia.
A Bombilla to milaczek jest jednak... Jak tylko wchodze do domku to wskakuje na ramiona, układa się jak futerko na szyi i ramionach, rozstawia tylne łapki tak, ze jedna na łopatce, druga na obojczyku, pysiakiem sie wtula w policzek i miauczy, opowiada i mruczy baaaaaaaaaaaardzo namiętnie głośno i szybko![]()
shalom pisze:A mój Proziu jest specem od rozbijania grudek cellulitu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości