kONIEC!!!! OBNIŻKA !!! na chorą Lajlę-którą adoptowałam

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 21:07 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Serdecznie zapraszam na bazarek dla potrzebujących :1luvu: :kotek:
Kcoaiki czekają.
Pomóż dobrym sercem - dobremu sercu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 18, 2011 5:59 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Poniedziałkowy targ na potrzebujące :1luvu:
Zapraszamy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 18, 2011 13:07 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Moje tymczasiki zapraszają na zakupy-może komuś coś się przyda :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lip 18, 2011 20:46 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

welina pisze:Moje tymczasiki zapraszają na zakupy-może komuś coś się przyda :ok:

:kotek:

welina

Post » Wto lip 19, 2011 6:13 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Zapraszam do pomocy dla kociaków :1luvu:
Może ktoś znajdzie coś dla siebie i będzie kot syty i owca cała :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 19, 2011 10:45 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

meksykanka pisze:Serdecznie zapraszam na bazarek dla potrzebujących :1luvu: :kotek:
Kcoaiki czekają.
Pomóż dobrym sercem - dobremu sercu :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek:

welina

Post » Wto lip 19, 2011 21:58 Re: Na DT.WELINY-oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

welina pisze:Moje tymczasiki zapraszają na zakupy-może komuś coś się przyda :ok:

:kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu:

welina

Post » Śro lip 20, 2011 7:28 Re: Na DT -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Do góry maluszki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 20, 2011 18:37 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Podrzucamy :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 20, 2011 19:37 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Sobie na pozytek, kotkom na jedzonko :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lip 21, 2011 7:35 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Maluszki są przepiękne.
Zdjęcia nie oddają ich uroku ani trochę :(

Może kogoś zachwyci jakiś fant... a dzięki swojej hojności koteczkom pomoże :1luvu: ?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 21, 2011 8:15 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

................UWAGA..........

Więcej napiszę na przyszłościowym wątku maluszków.Wczoraj miałyśmy razem z kociakami wspaniałych gości.Przyjechała ciocia Meksykanka z wujkiem Reniferem.Przywieźli wiele wspaniałości,a największym skarbem była ich pozytywna energia.Maluchy dostały piękne zabawki.Mała Zosia jedną z nich( oczywiście piszczącą myszkę)od razu zarekwirowała,a w nocy służyła jej jako poduszka. :mrgreen: :ryk: Dostały również dużo przepysznego jedzonka i pieniądze na pierwsze szczepienie.Dziękuję serdecznie za pomoc w swoim , Lajli i Zośki imieniu. :love: :love:

Pewnie Was dziwi dlaczego jednemu z kociąt zmieniłam imię.Ano,bo buraska podobna jest do gry w zośkę-ciągle podskakuje.Takie małe słodkie kocie ADHD. :mrgreen: Za to Lajla dała się meksykance wypieszczochać. :lol: ( wiem-chyba nie ma takiego wyrazu 8) )

Maluchy i ja jeszcze raz dziękujemy-miau.... :1luvu:

welina

Post » Czw lip 21, 2011 12:07 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

poproszę 10.Naszyjnik zielone serce za 10 zł 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw lip 21, 2011 12:58 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Podrzucamy :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lip 21, 2011 13:39 Re: Na DT WELINY -Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę !

Jestem załamana,siedzę i ryczę.Mała zapaśniczka tak szalała,że zrobiła krzywdę Lajli.Albo ma wybitą,albo złamaną nogę w łokciu.Zaraz przyjedzie mój bratanek to pojedziemy do Weta i będę miała za co dzięki meksykance i Reniferowi( miało byc na szczepienie ,będzie na nogę..) Modlę się by to nie było nic poważnego.Cholera mnie bierze jak pomyślę o tej sąsiadce,Zgodziłam się na jednego,wcisnęła drugiego wiedząc,że mam nędzną rentę i nawet nie zaproponowała złotówki pomocy.Tego się nie spodziewałam,że zostawi mnie samą.Jak mi przyjdzie do domu to ją chyba wywalę.Podłość nie ma granic.Cały czas ryczę tak mi szkoda malutkiej.

Do WETA. pojechał mój bratanek.Za wizytę obejrzenie nóżki + zastrzyk przeciwbólowy zapłacił 58 zł. 8O SZOK.Sam to stwierdził,ale dopiero pomyślał,że za drogo jak dotarł do domu.W sobotę mamy wizytę więc porozmawiam z szefem i wezmę wszystkie faktury.Może złapię go dziś późnym wieczorem i zapytam skąd taki cennik. 8O Podobno ma bardzo poobijaną nogę.Myślę,że stało się to przez walką z siostrą.Z Zośki jest straszna zapaśniczka.Teraz są rozdzielone.Wet powiedział,że powinno przejść do dwóch dni.Dziś jestem strasznie zdenerwowana.Nie mam siły myśleć.W najbliższych dniach założę im wątek na kociarni i wstawię faktury.Na gwałt muszę poszukać innej kliniki,bo tutaj zeżrą mnie wraz z paznokciami.

welina

[poprzednia][następna]