Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:Zlloty adoptowal dzis mala Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.
Cammi pisze:vanja pisze:Zlloty adoptowal dzis mala Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.
Zlloty - również współczuję
ale ... sorry, czy gdyby to nie ktoś znajomy i stracił kota pisząc, że przez własną głupotę - to tak od razu zaadoptowałby kolejnego?
jest szansa że Gaja nie skończy w ten sposób
mam nadzieję, że to wszystko ma jakiś sens i wytłumaczenie
ale jak ktoś pisze najpierw że traci kota przez głupotę, potem zawiesza współpracę z "AFN" a potem adoptuje i dostaje kolejnego kota - to jak dla mnie zaufania nie budzi
no ale nie mój kot nie moje zabawki
Cammi pisze:vanja pisze:Zlloty adoptowal dzis mala Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.
Zlloty - również współczuję
ale ... sorry, czy gdyby to nie ktoś znajomy i stracił kota pisząc, że przez własną głupotę - to tak od razu zaadoptowałby kolejnego?
jest szansa że Gaja nie skończy w ten sposób
mam nadzieję, że to wszystko ma jakiś sens i wytłumaczenie
ale jak ktoś pisze najpierw że traci kota przez głupotę, potem zawiesza współpracę z "AFN" a potem adoptuje i dostaje kolejnego kota - to jak dla mnie zaufania nie budzi
no ale nie mój kot nie moje zabawki
Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?
Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...
Tweety pisze:Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?
dzięki za pomoc, ponoć dochodzą do siebie
Lotnej Brygadzie Ratowniczej dziękuję za perfekcyjną akcję na kociarni![]()
Misza jedzie jutro z vanją i Zllotym do Theriosa na reoperację, chłopakowi wyszła śruba z kręgosłupa![]()
u dr Dudy od rana siedzi Misiek, rudy, 13-letni olbrzym. Ma stan zapalny pęcherza, reszta wyników jutro. Oczywiście wybitnie adopcyjny
Tweety pisze:Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...
Miszelina ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, Google [Bot] i 122 gości