K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 16:16 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Zlloty adoptowal dzis mala slodka Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 20:41 przez vanja, łącznie edytowano 1 raz

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Wto lip 19, 2011 17:17 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Współczuję i Wróbla i kociaka od Zllotego...

(*) (*)

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto lip 19, 2011 17:31 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Zlloty, współczuję :(

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto lip 19, 2011 18:39 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

vanja pisze:Zlloty adoptowal dzis mala Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.

Zlloty - również współczuję
ale ... sorry, czy gdyby to nie ktoś znajomy i stracił kota pisząc, że przez własną głupotę - to tak od razu zaadoptowałby kolejnego?
jest szansa że Gaja nie skończy w ten sposób
mam nadzieję, że to wszystko ma jakiś sens i wytłumaczenie
ale jak ktoś pisze najpierw że traci kota przez głupotę, potem zawiesza współpracę z "AFN" a potem adoptuje i dostaje kolejnego kota - to jak dla mnie zaufania nie budzi
no ale nie mój kot nie moje zabawki

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto lip 19, 2011 18:59 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Cammi pisze:
vanja pisze:Zlloty adoptowal dzis mala Gaje. Mam nadzieje, ze to bedzie osloda na ten smutny dla niego dzien.

ale ... sorry, czy gdyby to nie ktoś znajomy i stracił kota pisząc, że przez własną głupotę - to tak od razu zaadoptowałby kolejnego?
ale jak ktoś pisze najpierw że traci kota przez głupotę, potem zawiesza współpracę z "AFN" a potem adoptuje i dostaje kolejnego kota - to jak dla mnie zaufania nie budzi

ja też straciłam Prezesa przez to, że go wypuściłam na ogród. Jakoś nikt nie miał nic przeciwko temu, żebym wzięła kolejnego kota już, teraz (miałam kilka propozycji od hodowców) i suma sumarum wzięłam kota ze schroniska. Który... ma teraz wolierę. Wychodzi i jest bezpieczny. Ale musiało mnie tego nauczyć tamto BARDZO bolesne doświadczenie :(
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Wto lip 19, 2011 19:17 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto lip 19, 2011 19:47 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Monsun " w locie" jest suuuper, wszystkie słodziaki :love: :love: :love:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lip 19, 2011 20:39 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Cammi pisze:

Zlloty jest bardzo rozsądnym, odpowiedzialnym Dużym - nie dziwię się, że dostał kociaka od Vanji. a strata Cukra zapewne dużo go nauczyła w kwestii wypuszczania...
choć są koty, które nie wychodząc są po prostu nieszczęśliwe. nie oceniajmy sytuacji, nie znając jej, proszę.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto lip 19, 2011 21:34 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Kociarnia uprzątnieta po zalaniu jako-tako. Cat-room umyty i odkażony, tylko nie mogliśmy dostać się do tego wglębienia z pompą i woda nadal tam stoi.
Kwarantanna umyta, nie odkażana.
Łazienka zdeczko zaniesiona, chociaż woda tam nie dotarła. Jutro rano trzeba ją umyć.

Mam nadzieję, że noc i najbliższe dni będą spokojne.

Dzięki wszystkim za pomoc!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lip 19, 2011 21:40 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

O cholera, nie wiedziałam, że zalało 8O

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto lip 19, 2011 22:13 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?

dzięki za pomoc, ponoć dochodzą do siebie :)

Lotnej Brygadzie Ratowniczej dziękuję za perfekcyjną akcję na kociarni :1luvu:

Misza jedzie jutro z vanją i Zllotym do Theriosa na reoperację, chłopakowi wyszła śruba z kręgosłupa :(

u dr Dudy od rana siedzi Misiek, rudy, 13-letni olbrzym. Ma stan zapalny pęcherza, reszta wyników jutro. Oczywiście wybitnie adopcyjny :?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 19, 2011 23:17 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto lip 19, 2011 23:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...

Miszelina ma

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 20, 2011 2:37 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Tweety pisze:
Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?

dzięki za pomoc, ponoć dochodzą do siebie :)

Lotnej Brygadzie Ratowniczej dziękuję za perfekcyjną akcję na kociarni :1luvu:

Misza jedzie jutro z vanją i Zllotym do Theriosa na reoperację, chłopakowi wyszła śruba z kręgosłupa :(

u dr Dudy od rana siedzi Misiek, rudy, 13-letni olbrzym. Ma stan zapalny pęcherza, reszta wyników jutro. Oczywiście wybitnie adopcyjny :?

Skąd macie rudego olbrzyma? zaginał taki u nas na Klinach, ale już chwile temu. No i był trochę młodszy.
Ja przedwczoraj ściągnęłam z jezdni u siebie buro-białego kota. Niby spokojna okolica, a to piaty zabity kot u nas, o którym wiem. Ciekawe, o ilu nie wiem.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro lip 20, 2011 4:52 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Tweety pisze:
Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...

Miszelina ma

Tja, fotki kiepskie, bo z telefonu, ale wstawiam, prosz bardzo....
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie mam odwagi iść tam dziś rano, żeby sprawdzić po nocnych ulewach.
A wiecie, co jest najgorsze? Teraz wiem, że Mamba na pewno nie utonęła od razu, tylko przerażona miotała się w klatce. Bo woda podnosi się co prawda szybko, ale nie błyskawicznie. Widziałam wczoraj na własne oczy.
Ostatnio edytowano Śro lip 20, 2011 5:00 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]