magdajedral pisze:Zofia&Sasza jeśli uważasz że zrobisz to lepiej to bardzo proszę mogę się uciąć i nic nie robić w tej sprawie, bo według mnie "gdzie kucharek sześć tam ...."
Prosiłam o pomoc w znalezieniu DT (znalazłam i dziękuję za to) a najlepiej DS dla maluchów - i teraz tylko o to proszę.
W najbliższych dniach będzie potrzebny transport i o to też poproszę ale w odpowiednimc zasie.
No to byłoby prościej, gdybyś to po prostu napisała na wątku. Bo dotąd prosiłaś o:
magdajedral pisze:[...]
Proszę o FB i rozgłośnienie sprawy bo bardzo pilne!!!!!
magdajedral pisze:Ktoś pomoże nawet jakąs radą? Nie wiem co robić?
Ktoś przeczytał o kociakach na FB i bardzo się przejął. Zaczął kombinować DT i transport. Ponieważ na wątku była cisza, pozwoliłam sobie zadzwonić do wolontariuszki. Od której uzyskałam info, że na razie można zabrać kociaki i należy to zrobić jak najszybciej, bo baba się waha. Puściłam więc info do osób chętnych do pomocy, żeby kombinowali to DT i transport.
Następnie zaliczyłam lekką zjebkę, że dzwonię (na nr ogólnodostępny na stronie schroniska), że nie rozumiem sytuacji i w ogóle najlepiej, żebym się nie wtrącała. Powiem tak - nie przeszłoby mi to do głowy, gdyby na wątku były jakieś informacje. Gdyby były zdjęcia, które zrobiono w sobotę, czyli już parę dni temu... Napisałaś, że to pilne. A teraz sprawa się ślimaczy z jakichś tajemniczych i tajnych przez poufne powodów
Jak się chce zachować coś w tajemnicy, to się o tym nie pisze na forach i nie prosi o "rozgłośnienie". Nic z tego wszystkiego nie rozumiem, oby już wkrótce kicie były bezpieczne!