vip0 pisze:Agata jest na tyle kochana,że pożycza mi drugi transporter,żebym nie musiała cztery razy obracać-mam tylko jeden.
Agata,dzięki!
Oj tam przestań!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Agata jest na tyle kochana,że pożycza mi drugi transporter,żebym nie musiała cztery razy obracać-mam tylko jeden.
Agata,dzięki!
Bianka 4 pisze:Gosiu,za przeprowadzkę i czekam na wieści.
vip0 pisze:To dopiero jutro.
Zabieram zwierzaki na dwa razy,ostatnim kursem,żebym mogła już tam zostać z nimi.
Może jak już będę ja na miejscu,to będzie mniejszy stres.
Dziś właściciel poprzywoził część swoich rzeczy,telewizor i pralkę,bo ja swoją zabrałam.
Jutro juz przyjeżdża spać,więc nas tez juz tu nie będzie.I dwa miesiące na obczyźnie.
Kuwetka juz pojechała,żwirek też,moje dzieci także...ja tu jeszcze rano posprzątam i jadę.
Pewnie już z nowego miejsca dopiero napiszę.
julka75 pisze:vip0 pisze:To dopiero jutro.
Zabieram zwierzaki na dwa razy,ostatnim kursem,żebym mogła już tam zostać z nimi.
Może jak już będę ja na miejscu,to będzie mniejszy stres.
Dziś właściciel poprzywoził część swoich rzeczy,telewizor i pralkę,bo ja swoją zabrałam.
Jutro juz przyjeżdża spać,więc nas tez juz tu nie będzie.I dwa miesiące na obczyźnie.
Kuwetka juz pojechała,żwirek też,moje dzieci także...ja tu jeszcze rano posprzątam i jadę.
Pewnie już z nowego miejsca dopiero napiszę.
przepraszam, ze sie wtrace, podczytuje troche i przyznam, ze ja tego nie rozumiem...
jak moze wlasciciel ot tak sobie wyrzucic Cie vip0 na bruk, bo ma kaprys sobie pomieszkac 2 miesiace?
A Ty wez stawaj na glowie i szukaj nowego lokumNo chyba, ze sa sprawy, o ktorych nie powinnismy wiedziec.
Mimo wszystko to nie w porzadku, tak sie nie robi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 69 gości