Kinga Warmijska pisze: Spadła półka dolna po prawej stronie (była nieco podłamana i zwisała) rozbijając przy okazji niebieską plastikową miseczkę.
a mówiłam o tej półce przy sprzątaniu zalanej kociarni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga Warmijska pisze: Spadła półka dolna po prawej stronie (była nieco podłamana i zwisała) rozbijając przy okazji niebieską plastikową miseczkę.
katgral pisze:Kinga Warmijska pisze: Spadła półka dolna po prawej stronie (była nieco podłamana i zwisała) rozbijając przy okazji niebieską plastikową miseczkę.
a mówiłam o tej półce przy sprzątaniu zalanej kociarnidobrze że tylko miseczka ucierpiała
Zlloty pisze:katgral pisze:Kinga Warmijska pisze: Spadła półka dolna po prawej stronie (była nieco podłamana i zwisała) rozbijając przy okazji niebieską plastikową miseczkę.
a mówiłam o tej półce przy sprzątaniu zalanej kociarnidobrze że tylko miseczka ucierpiała
Mogę ją zamocować, ale to wymagałoby wiercenia. Czy jest taka możliwość w cat-roomie (koty średnio lubią odgłosy wiertarki), czy lepiej na razie nie stresować ogoniastych?
miszelina pisze:Wiślackikot (Robert) do tej pory wykonywał prace monterskie w cat-roomie i koty nie były ewakuowane, bo i dokad. A poza tym wiercenie nie potrwa przeciez cała wieczność. Myśle, ze wytrzymaja.
miszelina pisze:A wikol nie jest szkodliwy dla kotów, w sensie - opary wikolu? Szybko sie ulatniaja? Zeby koty sie nie struły.
No chyba, zeby okleić gdzieś poza kociarnia i przywieźć gotowa półke.
Annazoo pisze:Bardzo proszę wszystkich tych, którzy mają jakiekolwiek gadżety fundacyjne (smycze, magnesy, kartki, kubki i inne) o przyniesienie ich na Kocimską. Odbiorę sobie je stamtąd w przyszłym tygodniu, by mieć gotowe na kocivent. Ewentualnie mogę odebrać z innego miejsca, tylko proszę o kontakt.
Byłabym wdzięczna za zgłaszanie, co kto ma, byśmy z Pluskwą spokojnie mogły sobie to odhaczyć na liście przygotowań.
Dzięki
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Bardzo proszę wszystkich tych, którzy mają jakiekolwiek gadżety fundacyjne (smycze, magnesy, kartki, kubki i inne) o przyniesienie ich na Kocimską. Odbiorę sobie je stamtąd w przyszłym tygodniu, by mieć gotowe na kocivent. Ewentualnie mogę odebrać z innego miejsca, tylko proszę o kontakt.
Byłabym wdzięczna za zgłaszanie, co kto ma, byśmy z Pluskwą spokojnie mogły sobie to odhaczyć na liście przygotowań.
Dzięki
znaczy gadżety fundacyjne należące do fundacji? bo ja mam koszulkę, kubki i smycz, ale to moje osobiste własne
Użytkownicy przeglądający ten dział: teesa i 45 gości