Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Czyli już 4-tą dobę nie je samodzielnie...a łaknienie ma? Byłaś z nim już dzisiaj u weta?
Maciek123 pisze:Może więc faktycznie lepiej było dać Rudka od razu do Kamari.
Ona ma dobrą rękę do kotów i jest cudotwórczynią.
A tak kolejna zmiana![]()
Nie wiadomo, ile jeszcze stresów go czeka...
sabina1977 pisze:Kamarii...z następnym od razu przyjadę, to masz pewne!
Szkoda, ze nie posłuchałam, mam nauczkę. Następnym razem zawioze gdzie trzeba. Ja naprawdę mam dośc.
Nie chciałam, aby tak wyszło.
Jednak jest w dobrych rękach. Byłam juz tam zobaczyć. Dom super, pani odpowiedzialna.
Bedzie dobrze. Rudek z tego wyjdzie. Tego jestem pewna.
sabina1977 pisze:Kamarii...z następnym od razu przyjadę, to masz pewne!
Szkoda, ze nie posłuchałam, mam nauczkę. Następnym razem zawioze gdzie trzeba. Ja naprawdę mam dośc. Nie chciałam, aby tak wyszło.
Jednak jest w dobrych rękach. Byłam juz tam zobaczyć. Dom super, pani odpowiedzialna.
Bedzie dobrze. Rudek z tego wyjdzie. Tego jestem pewna.
sabina1977 pisze:Dostał w razie czego leki przeciwbólowe.
Wszystko dostał.
Teraz czekam. Wiem, że o Rudka chodzi. A co mam powiedzieć? Więcej? Przerosło mnie to. Jest w dobrych rękach. Relacje będą na bieżąco.
sabina1977 pisze:W razie czego będę dzwonic do Kamarii. Ona będzie pisała tutaj co i jak. Moze byc?
Trzymajcie kciuki, aby jadł.O nic więcej nie proszę.
sabina1977 pisze:W razie czego będę dzwonic do Kamarii. Ona będzie pisała tutaj co i jak. Moze byc?
Trzymajcie kciuki, aby jadł.O nic więcej nie proszę.
sabina1977 pisze:Nie zakładałam, że nie będzie jadł. Myslałam, ze operacja wystarczy i że wróci wszystko do normy. Ze będzie zdrowy. i wtedy by został u mojej mamy. Niestety wymaga stałej opieki, której nikt u mnie w domu mu nie zapewni, bo wszyscy pracują.
Tam będzie mu najlepiej, gdzie będzie.
Badań nie zrobiłam z protego powodu. Wet pow, że nie sa potrzebne.
Tutaj jest potrzebny tylko czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek, Silverblue i 329 gości