Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:cioteczki!!
u kotunia-dzidziunia dziś trochę lepiej-mniej ślini się a więcej kicha -więc może "wykicha" to co mu tam wlazłoidziemy na zastrzyk z deksafortu... kciuki dalej potrzebne
![]()
J.D. pisze:welina dla mnie mój wet tricat sprzedaje po 30zł. tylko,że jest upał więc nie ma jak przesłać a przesylka na specjalnych warunkach jest droga
ASK@ pisze:J.D. pisze:welina dla mnie mój wet tricat sprzedaje po 30zł. tylko,że jest upał więc nie ma jak przesłać a przesylka na specjalnych warunkach jest droga
U mnie szczepienie kosztuje od 50 w zwyż.Jak szczepię hurtem to mam od 30-35 za szczepeinie.Ale anwet jak jest drozej nigdy nie liczy mi za wizytę. Bo zdarza się,ze jednego kota przynoszę.
Nie mozesz pogadać,ze 4 szczepionek potrzebujesz i niech policzy taniej? Przecież moze zamówić i przetrzymać na 2 turę. Ew porosić kogoś o przyłązcenie się do zamówienia? Podzwoń po lecznicach jeszcze.Sprawdź ceny.
Asia ktoś tam dobija się o zapachWidziałaś?
J.D. pisze:wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa
J.D. pisze:wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa
welina pisze:J.D. pisze:wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa
tylko napisz mi dlaczego..Przeczytaj post wyżej coś dopisałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości