DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 21:25 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Ja też trzymam kciuki... i muszę znikać do jutra wieczorkiem... ale trwam :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 18, 2011 8:14 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Witamy z rana i pozdrawiamy. :roll:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lip 18, 2011 8:42 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:cioteczki!!
u kotunia-dzidziunia dziś trochę lepiej-mniej ślini się a więcej kicha -więc może "wykicha" to co mu tam wlazło :? idziemy na zastrzyk z deksafortu... kciuki dalej potrzebne :ok: :ok:

jak wciągacz?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 18, 2011 9:51 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

mam nadzieję,że drugiej "kreski" nie wciągnie :roll:
a tak serio to trochę lepiej ale widać,że jest już zmęczony tym kichaniem,swędzeniem,drażnieniem kulfonika :cry: biedny mój maluszek :cry: on taki pieszczoszek jest a teraz siedzi samotnie najchętniej na "wysokościach"-czyli na regałach ..

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lip 18, 2011 9:59 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Koteczku, wykichaj tę paskudę, co w nosku siedzi :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 18, 2011 10:22 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Za kulfonek :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny jestem załamana( dobrze,że mam silny charakter) Dzwoniłam do WETA.Za szczepienie( sobota) od 55- 75 zł ( za jednego kociaka ) w zależności od szczepionki nie licząc wizyty :strach: :smokin:
pozdrawiam poniedziałkowo :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lip 18, 2011 11:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Welina, musisz założyć kociakom wątek.
A poza tym, może jakaś aukcja cegiełkowa na allegro?

Erin

Post » Pon lip 18, 2011 11:13 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

welina dla mnie mój wet tricat sprzedaje po 30zł. tylko,że jest upał więc nie ma jak przesłać a przesylka na specjalnych warunkach jest droga :?

J.D.

Post » Pon lip 18, 2011 11:18 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:welina dla mnie mój wet tricat sprzedaje po 30zł. tylko,że jest upał więc nie ma jak przesłać a przesylka na specjalnych warunkach jest droga :?

U mnie szczepienie kosztuje od 50 w zwyż.Jak szczepię hurtem to mam od 30-35 za szczepeinie.Ale anwet jak jest drozej nigdy nie liczy mi za wizytę. Bo zdarza się,ze jednego kota przynoszę.
Nie mozesz pogadać,ze 4 szczepionek potrzebujesz i niech policzy taniej? Przecież moze zamówić i przetrzymać na 2 turę. Ew porosić kogoś o przyłązcenie się do zamówienia? Podzwoń po lecznicach jeszcze.Sprawdź ceny.

Asia ktoś tam dobija się o zapach :mrgreen: Widziałaś?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 18, 2011 11:23 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

dzieki ostatnio trochę mi się zaniedbało bo mało byłam na miau ...

J.D.

Post » Pon lip 18, 2011 11:32 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:welina dla mnie mój wet tricat sprzedaje po 30zł. tylko,że jest upał więc nie ma jak przesłać a przesylka na specjalnych warunkach jest droga :?

U mnie szczepienie kosztuje od 50 w zwyż.Jak szczepię hurtem to mam od 30-35 za szczepeinie.Ale anwet jak jest drozej nigdy nie liczy mi za wizytę. Bo zdarza się,ze jednego kota przynoszę.
Nie mozesz pogadać,ze 4 szczepionek potrzebujesz i niech policzy taniej? Przecież moze zamówić i przetrzymać na 2 turę. Ew porosić kogoś o przyłązcenie się do zamówienia? Podzwoń po lecznicach jeszcze.Sprawdź ceny.

Asia ktoś tam dobija się o zapach :mrgreen: Widziałaś?

Jak czytam ile dziewczyny płacą to Warszawa jest od cholery droga, 8O Podzwonię,ale chcę je zaszczepić najlepszą szczepionką.A co najgorsze już je kocham.Pierwsza została złapana czarna-od razu powiedziałam ona ci moja.Zawsze chciałam mieć czarnego kota.Burego zresztą też.Moje serce krwawi ,a mózg pracuje na wysokich obrotach,aż łeb pęka. :placz: :placz: :placz:
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2011 11:50 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pon lip 18, 2011 11:47 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa :?

J.D.

Post » Pon lip 18, 2011 11:52 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa :?

:ok: tylko napisz mi dlaczego..Przeczytaj post wyżej coś dopisałam. :cry:

welina

Post » Pon lip 18, 2011 12:07 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:wystarczy tricat ale to moje zdanie;pamiętaj tylko nie szczep z białaczką bo z tym to róznie bywa :?

Jak się zaszczepi bez testu, to na pewno.
Tylko najlepiej nie Felovaxem, a Purevaxem.

Erin

Post » Pon lip 18, 2011 12:27 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

welina pisze:

:ok: tylko napisz mi dlaczego..Przeczytaj post wyżej coś dopisałam. :cry:

jeśli nie musisz szczepić przeciwko białaczce to lepiej tego unikać gdzyż często w miejscu szczepienia tworzą się zmiany o podłożu rakowym....
co do kociaczków-to może zostań dla nich DS? :?

J.D.

[poprzednia][następna]