Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
novacianka pisze:Pragnę zdementować pogłoski o tym, że Pokerek to Ziabolek. Przecież to najprawdziwszy Głowonóżek!
Uploaded with ImageShack.us
kotkins pisze:Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??
I nie mówcie mi ,że TO jest WYGODNE!!
One to robią pod publiczność!![]()
Mój brytek zawsze sprawdza czy pustego pudełka po chusteczkach higienicznych ,takiego z otworem na górze i z gumką nie wyprodukowali aby tym razem w rozmiarze...hmm...brytkowym.ZAWSZE się pakuje. Jest tak: "jedna...dwie łapy..ok...trzy łapy...yesss...o weszła czwarta łapa!...to siadamy!...ooo...łłłłeee...brzydkie puedłko się rozdało...no...słabe jakieś było i w ogóle do chrzanu...no nic, poszukam innego miejsca na spanko!"
Liszyca jest pięć pięknych persów na wydaniu.
Śliczne są ,nawet jeden w barwwch Ziabolkowych.
Się skusisz może??
Persy: jedyne na świecie koty ,które uciekają w stronę goniącego...
kotkins pisze:Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??
katarzyna1207 pisze: Ja będę się alkoholizować, a koty kabanosić...
katarzyna1207 pisze:kotkins pisze:Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??
Jedna nóżka jest tylna, a jedna przednia ...nie mam pojęcia, gdzie upchnął dwie pozostałe ....![]()
Dłużej zajmowało mu wypakowanie się z tej półeczki, niż zapakowanie ...pewnie kotecek zdrętwiały był...Fazę na pakowanie się w półeczkę miał przez dwa dni po drugiej endoskopii, później mu przeszło...
Humor mu dopisuje, wygląda, że czuje się w miarę dobrze, molestuje Franię...Nie bardzo chce jeść, ale przez te upały to wszystkim apetyt "siadł"...
Dziękujemy Cioci julce75 za paczuszkę niespodziankę![]()
![]()
Ja będę się alkoholizować, a koty kabanosić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Zosia007 i 76 gości