Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 21:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ryk: :ryk: super wygląda :ok: :ok: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 17, 2011 22:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

jak on fajnie wygląda! :1luvu: no tylko się zakochać! :1luvu:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon lip 18, 2011 10:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jaki piękniś z Ziabolka :love:!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lip 18, 2011 11:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Z Ziabolka jest kot-guma, ooo! :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 18, 2011 11:52 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

novacianka pisze:Obrazek

a nie miał problemu z wydostaniem się? :lol:
a jak się czuje?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lip 18, 2011 12:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pewnie trzeba było go wyciągać odkurzaczem a potem przeciągnąć żelazkiem zagniecenia :mrgreen: Moje kociaste jak są zdrowe to też lubią się tak ukulać i upchnąć w jak najmniejszym koszyczku - może to znak że Pokerkowe samopoczucie pomalutku się poprawia :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lip 18, 2011 12:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

novacianka pisze:Pragnę zdementować pogłoski o tym, że Pokerek to Ziabolek. Przecież to najprawdziwszy Głowonóżek! ;)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

może być i głowonóżkoogonkowiec :mrgreen: byle by zdrowy był... ziabol słodki no :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 18, 2011 16:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??
I nie mówcie mi ,że TO jest WYGODNE!!
One to robią pod publiczność! :ryk:

Mój brytek zawsze sprawdza czy pustego pudełka po chusteczkach higienicznych ,takiego z otworem na górze i z gumką nie wyprodukowali aby tym razem w rozmiarze...hmm...brytkowym.ZAWSZE się pakuje. Jest tak: "jedna...dwie łapy..ok...trzy łapy...yesss...o weszła czwarta łapa!...to siadamy!...ooo...łłłłeee...brzydkie puedłko się rozdało...no...słabe jakieś było i w ogóle do chrzanu...no nic, poszukam innego miejsca na spanko!"

Liszyca jest pięć pięknych persów na wydaniu.
Śliczne są ,nawet jeden w barwwch Ziabolkowych.
Się skusisz może??

Persy: jedyne na świecie koty ,które uciekają w stronę goniącego... :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lip 18, 2011 17:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

kotkins pisze:Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??
I nie mówcie mi ,że TO jest WYGODNE!!
One to robią pod publiczność! :ryk:

Mój brytek zawsze sprawdza czy pustego pudełka po chusteczkach higienicznych ,takiego z otworem na górze i z gumką nie wyprodukowali aby tym razem w rozmiarze...hmm...brytkowym.ZAWSZE się pakuje. Jest tak: "jedna...dwie łapy..ok...trzy łapy...yesss...o weszła czwarta łapa!...to siadamy!...ooo...łłłłeee...brzydkie puedłko się rozdało...no...słabe jakieś było i w ogóle do chrzanu...no nic, poszukam innego miejsca na spanko!"

Liszyca jest pięć pięknych persów na wydaniu.
Śliczne są ,nawet jeden w barwwch Ziabolkowych.
Się skusisz może??

Persy: jedyne na świecie koty ,które uciekają w stronę goniącego... :D

kotkins, ja bym chciała, nawet wszystkie pięć, ale gdzież je upcham? u mnie wszędzie "jest kot", tj. w stosownej porze w mieszkaniu nie da się usiąść... a w zimie mam całą ósemkę na łóżku, w łóżku, słowem na sobie.
mam persa pod nosem, u takiej jednej pani, samiczka i zwie się Kasia, ma ogromniaste oczy i niby ładna, ale Pokerek-Glowonóżek fajniejszy, bo do tej Kasi to się boję podejść, taka dama :ryk:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pon lip 18, 2011 19:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

kotkins pisze:Te nogi z przodu wyglądają na tylne??A przednie?Przednie za ogonkiem??

Jedna nóżka jest tylna, a jedna przednia ...nie mam pojęcia, gdzie upchnął dwie pozostałe .... :mrgreen:

Dłużej zajmowało mu wypakowanie się z tej półeczki, niż zapakowanie ...pewnie kotecek zdrętwiały był...Fazę na pakowanie się w półeczkę miał przez dwa dni po drugiej endoskopii, później mu przeszło...
Humor mu dopisuje, wygląda, że czuje się w miarę dobrze, molestuje Franię... :mrgreen: Nie bardzo chce jeść, ale przez te upały to wszystkim apetyt "siadł"...

Dziękujemy Cioci julce75 za paczuszkę niespodziankę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja będę się alkoholizować, a koty kabanosić... :wink:

Edit: prostuję - obie nóżki tylne ... przednie niewiadomogdzie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 9:51 przez katarzyna1207, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 18, 2011 19:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze: Ja będę się alkoholizować, a koty kabanosić... :wink:

Oby nie na odwrót :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pon lip 18, 2011 20:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A ja myślę że to po prostu wynik treningu. Miszczu pewnie tak wytrenował Ziabolka w pakowaniu się że niedługo będą się do mnie oboje pakować ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 18, 2011 21:02 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

Jedna nóżka jest tylna, a jedna przednia ...nie mam pojęcia, gdzie upchnął dwie pozostałe .... :mrgreen:

Dłużej zajmowało mu wypakowanie się z tej półeczki, niż zapakowanie ...pewnie kotecek zdrętwiały był...Fazę na pakowanie się w półeczkę miał przez dwa dni po drugiej endoskopii, później mu przeszło...
Humor mu dopisuje, wygląda, że czuje się w miarę dobrze, molestuje Franię... :mrgreen: Nie bardzo chce jeść, ale przez te upały to wszystkim apetyt "siadł"...

Dziękujemy Cioci julce75 za paczuszkę niespodziankę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja będę się alkoholizować, a koty kabanosić... :wink:

ależ Kasiu... Obrazek ...za zdrówko Pokerka! :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon lip 18, 2011 21:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kurczę,bardzo się cieszę jak nic złego się nie dzieje i można trochę odetchnąć :D Super kotogłowowonóżek wreszcie (odpukać) nie pawikuje i innaczej od razu na wątku,zabawniej :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lip 18, 2011 21:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pięknie się chłopaki potrafią pakować :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]