Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:Za pieniądze ze skarbonki kupiłam intestinal saszetki 10 szt oraz 400 gr suchego - żeby Longer i Klimek mieli co jeść bo wszystko się skończyło dla tych kotów- wzięłam 60 zł bo powoli zaczynam nie wyrabiać finansowo- Miodka leczę na własny koszt.
Mam pytanie do jutrzejszych dyżurujących - kto podejmuje się podać Miodkowi kroplówkę ?
Bardzo proszę o pomoc w leczeniu Miodka - jeżdżenie do lekarza mnie wykańcza głównie czasowo bo dojazd bez auta trwa- a u lekarza też na nas nie czekająjest kolejka , co się da zróbmy w kociej chatce. Proszę o pomoc , sam nie wydolę ze wszystkim koszty , wizyty i podawanie leków .
Mara S pisze:Z przykrością informuję, że Czandra musi iść na zabieg usuwania zębów. Poza tym wymaga konsultacji oczu bo wydaje mi się, że stan jedynego jej widzącego oka, się pogarsza. Liczę się z tym, że ten kot zostanie u mnie na zawsze ale niestety nie mam kasy na jej leczenie
Dorota Wojciechowska pisze:Zapraszam do kolejnego bazarku na naprawę paszczy Bigowejviewtopic.php?f=20&t=130490
Dorota Wojciechowska pisze:Wystawiłam bazarek na jedzenie dla schroniskotów.
zapraszam wszystkich którzy interesuja się malarstwemviewtopic.php?f=20&t=130492&p=7723194#p7723194
A tych niezainteresowanych do podrzucania chociaż
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 77 gości