Mia już w nowym domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 20:39 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Polanka pisze:pozwole sobie zaznaczyc,popytam...

Dzięki :)
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Nie lip 17, 2011 20:40 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Tola pisze:Puściłam troszkę ogłoszeń ... może ktoś się odezwie.

Dziękuję :) Jeszcze jest trochę czasu
Obrazek

joanna521

Post » Pon lip 18, 2011 9:25 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Podniosę
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 18, 2011 9:28 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Dzwoniłam w sprawie Mii i jej brata do gabinetu Amicus, prawdopodobnie kotki będą mogły być tam umieszczone, panie weterynarz mają się nad tym zastanowić. Wieczorem mam otrzymać ostateczną odpowiedź.
Mia ma zarezerwowaną wizytę u dr. Garncarza na ten weekend. O miejscu i konkretnym terminie wizyty mają mnie jeszcze poinformować.
Czy ktoś z Kielc mógłby jechać z Mią do Krakowa :?: :!: :!: :!:

Zdjęcia dr. Garncarzowi można wysłać. Spróbujemy zrobić fotkę Mijce z bardzo bliska. Trudne zadanie, bo straszna z niej wiercipięta i zwykle się wije, kiedy próbuje się ją trzymać w jednej pozycji, taka Mijka-żmijka :lol:
Obrazek

joanna521

Post » Pon lip 18, 2011 13:24 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

No to powodzenia w takim razie :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 18, 2011 14:01 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

BOZENAZWISNIEWA pisze:No to powodzenia w takim razie :ok:

Dzięki :)
Obrazek

joanna521

Post » Wto lip 19, 2011 15:51 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Gem pisze:Ze strony doktora Garncarza:
W dniach 23-24.07.2011 będę konsultował w Krakowie. Chętnych zapraszam do zapisywania się w rejestracji przychodni pod nr 22 858 80 62.

Warto chyba skonsultować oczko Mii, a do Krakowa jest bliżej niż do Warszawy. Praktycznie w jedno popołudnie można obrócić w te i z powrotem ;)

Kto zechce poświęcić jedno popołudnie i zabrać Mię do Krakowa?
Obrazek

joanna521

Post » Wto lip 19, 2011 20:19 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Postanowiliśmy całą rodziną przesunąć termin wyjazdu o parę dni. Chciałabym, żeby oczko Mii obejrzał dr Garncarz. Na hotelik mnie nie stać. Okazało się, że jest drożej, niż mi mówiono :(
Na szczęście brata Mii udało się wyadoptować :D
Bożenie z Wiśniewa bardzo, bardzo dziękuję za pomoc i za propozycję wzięcia kotków :1luvu: Gdyby nie ta odległość ... :(
Dziękuję też Toli :1luvu: za napisanie i wydrukowanie w duuuuużej ilości ogłoszeń, które nasze dzieci poroznosiły po naszym osiedlu i po osiedlach ościennych.
Obrazek

joanna521

Post » Śro lip 20, 2011 8:18 Re: Tymczas przedłużony o parę dni! Mia nadal pilnie szuka domku

To dobra decyzja Asiu,wierze,że maluszki domki znajdą,są śliczne.Maluszki i tak by u nas nie zostały,więć niech szybko DS znajda.Ja bede je ogłaszac i naprawde dajcie ogłoszenie do Cat Angel....moze na FB je poogłaszać..tam więcej ludzi zagląda.
Dzięki Twojej determinacji inny kotek znajdzie u nas tymczas,więc to jest dobre zakończenie. :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 10:03 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

joanna521 pisze:Dziękuję też Toli :1luvu: za napisanie i wydrukowanie w duuuuużej ilości ogłoszeń, które nasze dzieci poroznosiły po naszym osiedlu i po osiedlach ościennych.
- żaden kłopot - dzieciaki dobrze się bawiły przy tym przedsięwzięciu z tego co mi wiadomo :)
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Śro lip 20, 2011 11:41 Re: Tymczas przedłużony o parę dni! Mia nadal pilnie szuka domku

BOZENAZWISNIEWA pisze:To dobra decyzja Asiu,wierze,że maluszki domki znajdą,są śliczne.Maluszki i tak by u nas nie zostały,więć niech szybko DS znajda.Ja bede je ogłaszac i naprawde dajcie ogłoszenie do Cat Angel....moze na FB je poogłaszać..tam więcej ludzi zagląda..
Dzięki Twojej determinacji inny kotek znajdzie u nas tymczas,więc to jest dobre zakończenie. :D

Leoś już znalazł domek :piwa: Wczoraj go tam zawiozłam. Własnie przed chwilą odebrałam mejla od jego małej opiekunki. Pisała, że trochę płakał, pewnie z tęsknoty za siostrzyczką, ale łasił się do niej i bawił się. Myślę, że będzie mu tam dobrze :ok:

Na FB już kilka razy ogłaszałam kotki. Trzeba znowu to zrobić. Zainteresowanie jakieś było, warto przypominać, że jeszcze jeden kotek bez domku. Dzięki za przypomnienie o Cat Angel :) I w ogóle, Bożena :1luvu:
Obrazek

joanna521

Post » Śro lip 20, 2011 11:44 Re: Zostało tylko kilka dni!! Co potem??? Mia pilnie szuka domku

Tola pisze:
joanna521 pisze:Dziękuję też Toli :1luvu: za napisanie i wydrukowanie w duuuuużej ilości ogłoszeń, które nasze dzieci poroznosiły po naszym osiedlu i po osiedlach ościennych.
- żaden kłopot - dzieciaki dobrze się bawiły przy tym przedsięwzięciu z tego co mi wiadomo :)

A i owszem :) Zabawa była fajna.
Obrazek

joanna521

Post » Śro lip 20, 2011 17:47 Re: Tymczas przedłużony o parę dni! Mia nadal pilnie szuka domku

Asiu ja mam nadzieje,ze podpisałaś umowę adopcyjna.Nie wyobrażam sobie oddanie kota bez papierka, bo potem ludzie nie dotrzymują ustnych zobowiazań typu:"szczepienie, kastracja,nie wyrzucę i nie porzucę zwierzęcia"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 18:15 Re: Tymczas przedłużony o parę dni! Mia nadal pilnie szuka domku

Umowę adopcyjną podpisałam! Adopcja odbyła się szybko, bo nowy opiekun Leosia była akurat u kolegi w sąsiednim bloku i zobaczył jedno z ogłoszeń, które dzieci rozwieszały. Zadzwonił do mnie, obejrzał Leosia, wysłałam zdjęcia na mejla, córka zdjęcia obejrzała, Leoś się jej bardzo spodobała (choć marzyła o czarnym kotku, nie pingwinku), przyjechał po nas z córką, pojechaliśmy do nich (mieszkają pod samymi Kielcami), pogadaliśmy, podpisaliśmy umowę i pan przywiózł nas z powrotem. Tak to było - w telegraficznym skrócie :)
Obrazek

joanna521

Post » Śro lip 20, 2011 19:05 Re: Tymczas przedłużony o parę dni! Mia nadal pilnie szuka domku

Serducho mi pęka z radości. Rewelacyjna nowina Asieńko :):)
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

[poprzednia][następna]