Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 16, 2011 11:08 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Podstawowa sprawa - nie ma sensu robienia testów jeśli wyjdą ujemne a Max miałby zostać w schronie bo w tym czasie jak nie będzie izolowany to może coś złapać. Dlatego to jest na zasadzie takiej że testy się robi i od razu wyciąga kota ze schronu - bezpośrednio z gabinetu weta, tak żeby nie trafiał już do innych kotów, klatki (w której tez mogą być jakieś "pozostałości".
Transport wstępnie jest chyba, ktoś tu już pisał.

Kruszonka - FIVka czy FeLVka nie wyadoptujesz w miesiąc (France niedługo minie pół roku), zdrowego kota przy intensywnym ogłaszaniu jest szansa.

Potencjalny DS odpisał Ewelinie ale nie bardzo rozumiemy o co chodzi :roll: Ewelina dopytuje.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 16, 2011 13:25 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Z całych sił trzymam kciuki za Maksia, zdrówko i nowy kochający domek :love: :ok: :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob lip 16, 2011 20:04 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

KasiaF pisze:Z całych sił trzymam kciuki za Maksia, zdrówko i nowy kochający domek :love: :ok: :love:

Ja też, tyle smutku w takim pięknym kotku. Przepraszam, że się tak podczepiam, ale nie umiem robić tych obłędnych kochających oczu.
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Sob lip 16, 2011 20:21 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

mahta pisze:
KasiaF pisze:Z całych sił trzymam kciuki za Maksia, zdrówko i nowy kochający domek :love: :ok: :love:

Ja też, tyle smutku w takim pięknym kotku. Przepraszam, że się tak podczepiam, ale nie umiem robić tych obłędnych kochających oczu.

Żaden problem :love: Nigdy za wiele miłości dla Maksika :love:

Te 'obłędne kochające oczy' znajdziesz w uśmieszkach po lewej. Musisz tylko kliknąć na 'Pokaż więcej uśmieszków'.

Pozdrawiam serdecznie :love: :spin2: :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob lip 16, 2011 21:20 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Na razie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi więc czekamy. Domek z FB jest 75 km od Wrocławia.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lip 16, 2011 21:20 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Na razie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi więc czekamy. Domek z FB jest 75 km od Wrocławia.

Czyli go wezmą?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 16, 2011 22:12 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Przecież napisałam że nie dali odp :wink: A te 75 km napisałam bo sunicram się pytał :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lip 16, 2011 22:28 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Przecież napisałam że nie dali odp :wink: A te 75 km napisałam bo sunicram się pytał :wink:

chyba zmęczona jestem, bo nie załapałam :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 17, 2011 10:33 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

WITAM i o zdrowie pytam :?:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 17, 2011 10:34 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jak zdrówko kotka? :ok:
Gosiara

Post » Nie lip 17, 2011 18:43 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Te 'obłędne kochające oczy' znajdziesz w uśmieszkach po lewej. Musisz tylko kliknąć na 'Pokaż więcej uśmieszków'.

Pozdrawiam serdecznie :love: :spin2: :love:

Klikam i nic, kiedyś nie miałam z tym problemów, skopiuję sobie i już.

Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Maksia :love: :spin2: :love:

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Nie lip 17, 2011 21:19 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Mam nadzieję, że domek się jednak zdecyduje :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lip 18, 2011 9:26 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Kruszyna pisze:Mam nadzieję, że domek się jednak zdecyduje :ok:

tez oczekuje takiej informacji :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 18, 2011 9:57 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Przez cały weekend nie mogłam tu zajrzeć - ja pisałam o transporcie, bo w razie czego przewiezienie Wrocław-Warszawa byłoby chyba możliwe dzięki jednej z forumowiczek. Szczegóły dot. daty zacznę ustalać, jeśli będzie pewność, że Maksiu jedzie jednak do Kruszonki. Wszyscy mamy świadomość, że to tylko czasowe i dosyć desperackie rozwiązanie - każda podróż i zmiana środowiska jest dla Maksencjusza stresem i dodatkowo obciąża organizm, dla Kruszonki i jej zwierzyńca to znaczna komplikacja funkcjonowania, a największym minusem jest krótkotrwałość tego rozwiązania i brak pomysłów na to, co potem... :(

Zdecydowanie najlepszą opcją byłby oczywiście DS dla Maksia - i za to cały czas bardzo, bardzo mocno zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam!!!!!!!!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 19, 2011 14:05 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

i co?
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]