A teraz dzięki temu że CIM w Sosnowcu dziąła do 17-tej to mogłam się nawodnić i napisać tą krótką info, bo tu net friii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie0siagaln4 pisze:Witam ja w sprawie Felusi , zainteresowanym co u kocia napisze że , To najwspanialszy kotek na świecie, jest tak zakochana we mnie że jak na nia patrze to tylko całować bym ją i głaskać chciała ciągle ,,klei" się do mnie, a jak widzi że siadam na krześle to zaraz biegnie na kolanka, męża molestuje jak odpoczywa zaraz siada mu na brzuszku i mruczy głosno i ugniata go:).http://imageshack.us/photo/my-images/96/luty2011007.jpg/ a to zdjęcie Felki w domku. też chciałabym zaoferować pomoc, jakby potrzebne były jakieś ręce do pracy to chętnie pomogę.
Pozdrawiam Maja.
fela to był mój narbadziej ulubiony kiciak w schronisku eversama myslalam duzo zeby ją zabrac ale mam już swoją kocią bande w domu. zawsze odprowadzała mnie do furtki jak wychodziłam i patrzyła za mną, żal mi było ją zostawiać. to cudowna kicia przekochana
ciesze się że ma dom
:)
elape pisze:łooomaaatkoooo!!!! Ten fragles to kot zabójczo urodziwy, nie dziwię sie, że znalazł DS, jak tylko się objawił na forum. A w ogóle wszystkie maluchy są przecudne, zwalają z nóg. Chyba cała Polska na urlopie, że nikt tego nie widzi.![]()
![]()
Moje też są kocięta przedziwnej urody , nawet mi pasuje, że nikt ich nie chce, bo ja bardzo.![]()
Szkoda mi tylko innych, które mogłyby znależć u mnie przytulisko, a nie mogą.
![]()
![]()
Przystosowałam dom do kotów - zdjęłam najporządniejszą firankę, na pozostalych się huśtają: kwiatki, które spadają - wyrzucam, bo nie ma sensu wtykać je w doniczki, i tak spadną. Najgorzej z komputerem, na to nie mam sposobu, ciągle mi coś rozłączają i wyłączaja. A że jestem taki techniczny matołek, wiecznie mam jakieś problemy. Ale jakoś leci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości