Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 16, 2011 22:19 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Widocznie tak, chociaż mam nadzieję że psiaki znajdą wspaniałe domki w końcu
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Nie lip 17, 2011 7:52 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Dziękuję Iljova :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 17, 2011 9:15 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Nie ma za co :) spokojnej i wspaniałej niedzieli :-)Nie ma za co :) spokojnej i wspaniałej niedzieli :-)

Iljova

Post » Nie lip 17, 2011 20:34 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Iljova pisze:Nie ma za co :) spokojnej i wspaniałej niedzieli :-)Nie ma za co :) spokojnej i wspaniałej niedzieli :-)

Dziękuję bardzo i nawzajem :D (chociaż to już prawie poniedziałek). Miłego poniedziałku zatem i całego tygodnia :D
Obrazek

bulba

Post » Nie lip 17, 2011 20:51 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Widzę że post wyszedł mi super ;-) tylko niewiem jak to się stało, że powtórzone jest 2 razy to samo ;-)
Tak zaraz nowy tydzień , pracowity .
Też życzę Ci wspaniałego całego tygodnia :-)

Iljova

Post » Nie lip 17, 2011 20:52 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Dziękuję bardzo :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Wto lip 19, 2011 11:03 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Serio te psy szukają domu? Bo przyznam, że jako osoba szukająca psa nie widzę tu cienia woli oddania tych psów. Zdjęcia szczeniaków z listopada 2010 8O Skąpe info dot. charakteru na 26 stronie (czyli sprzed kilku miesięcy), zero info nt. stosunku do dzieci i kotów, zero info dot, kastracji, czy choćby o aktualnych gabarytach zwierząt.
Serio, jako potencjalny domek po "lekturze" wątku odczuwam wyłącznie irytację. I żal mi tych zwierzaków jak nie wiem co, zamiast u siebie w domu siedzą na tymczasie, same cały dzień i żywione tak sobie - bo nie ma kiedy zdjęć zrobić ani kilku konkretów przekazać :( Jakie szanse na adopcje będzie miał duży, dorosły pies, nieułożony, zostawiony sam sobie i żyjący w sforze? Doprawdy, nie trzeba być jasnowidzem żeby znac odpowiedź :(
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Wto lip 19, 2011 15:45 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Liwia, masz rację. Właśnie w tym problem, że osoba opiekująca się psiakami, nie ma nawet czasu/chęci aktualnych zdjęć im zrobić. Ja jestem wyłącznie pośredniczką. Chciałam pomóc koleżance. Zaopiekowała się szczeniakami, które trafiłyby do schroniska. Moja pomoc polegała na założeniu tego wątku oraz podobnego na Dogomanii. Wiele osób dobrej woli zrobiło całkiem bezinteresownie wspaniałe ogłoszenia. Niestety, od miesięcy nie mogę się doprosić o aktualne zdjęcia piesków. Wiem (na podstawie rozmów telefonicznych) tylko tyle, że są wykastrowane i milutkie. Żadnego kontaktu z dziećmi, ani z kotami nie mają. Potrafią chodzić na smyczy, ale z załatwianiem różnie bywa :? No cóż, więcej nie jestem w stanie nic dla nich zrobić. To już wyłącznie wola i wybór mojej koleżanki.
Obrazek

bulba

Post » Wto lip 19, 2011 18:03 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Wiem, Bulba.
Współczuję sytuacji :( Widać koleżance dobrz z tym, skoro stanu zmienić nie chce, więc się nie ma co stresować.
Pozdrawiam, psiaki śliczne.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Wto lip 19, 2011 18:18 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Dziękuję Liwia :)
Wiesz, ja się bardzo zaangażowałam w całą sprawę i kilka innych osób na forum również, a nawet jeszcze bardziej. Niestety, koleżanka nie wykorzystała szansy. Porozwieszała ogłoszenia w Otwocku, ale na forum się nie zalogowała i odrzuciła kilka ofert domków tylko dlatego, że były oddalone kilkaset kilometrów. I to jest dla mnie niezrozumiałe. Wiem, że jest jej ciężko, ale z drugiej strony odrzuca jakąkolwiek pomoc. No nie zmuszę przecież dziewczyny...
Pozdrawiam :)
Obrazek

bulba

Post » Wto lip 19, 2011 19:36 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

Kasieńko-Ty jej pomogłaś,ale skoro ona nic nie robi,wręcz utrudnia,to zgzdzam sie z Liwią-trzeba dać sobie spokój!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lip 19, 2011 20:10 Re: Urocze pieski do oddania Otwock k. Warszawy

To też odpuściłam Kasiulku :( Chciałam dobrze, ale nie wyszło. Takie życie.
Dziękuję Kochane za dobre słowo :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia]