Niestety ostatnimi dniami nie miałam kompletnie czasu na komputer.
Elu oczywiście pamiętam o Twoich maluszkach

Nie ma problemu.
W środę wykastrowaliśmy kolejnych 6 kocurów w tym 2 maluchy Martyss.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:sluchajcie rodzice poinformowani pierwszy wekend mam chate wolna moze sie bawic na dzialce
elape pisze:..... A szczurek sympatyczny, no ale co na to Twoje kotyNie zeżrą go
nie obawiasz się o jego życie
elape pisze:Entuzjastyczne HURRRAAA, na razie tylko solo w moim wykonaniu, czekam na wsparcie i jakiś zgodny, radosny chórek DZIEKUJEMY, herzpl![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:Sprawa szczura - Zenka zamknięta. Od środy rodzina mi się powiększyła.![]()
Zenek ładnie się zabrał. Jest już zdrowy, był bardzo wychudzony, odwodniony i chory.
Jest jeszcze brudny i nie mam pojęcia jak go wyczyścić. Kąpałam już go w suchym szamponie dla kotów, ale czy to wystarczy? Nie mam pojęcia też o wieku czy jest stary, a może młody?
Chyba muszę wejść na szczurze forum![]()
Wiem że jest łasuchem i uwielbia czekoladki dla gryzoni i ciasteczka, no i oczywiście żółty ser![]()
A oto i On![]()
Sofiśka jest bardzo zadowolona że ma przyjaciela
herzpl pisze:potrzebuje waszej pomocy.zabieram rudego w gory do lasu chcialam mu kupic obroze przeciw kleszczom ale na wszystkich pisze ze kot musi miec zdrowa skore i nie moze byc chory a rudemu wlasnie wrocil gronkowiec i ma mala ranke na uchu co mam robic
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:potrzebuje waszej pomocy.zabieram rudego w gory do lasu chcialam mu kupic obroze przeciw kleszczom ale na wszystkich pisze ze kot musi miec zdrowa skore i nie moze byc chory a rudemu wlasnie wrocil gronkowiec i ma mala ranke na uchu co mam robic
Nie pomogę. Nie mam zielonego pojęcia i z chęcią się dowiem co robić w takim przypadku
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 92 gości